KÜTAHYA ÜLKÜ OCAKLARI UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI ‘TÜM VATANDAŞLARIMIZI OCAĞIMIZA DAVET EDİYORUZ’

198

Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı uyuşturucu ve madde bağımlılığına savaş açtı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni tüm aileleri ve gençleri bu konu üzerine dikkat çekerek, vatandaşlara çağrıda ve davette bulundu.

Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni yaptığı açıklamasında; “Uzun süredir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin talimatlarıyla Türkiye genelinde uyuşturucu,alkol bağımlılığı ve ekran bağımlılığı gibi Türk gençliği üzerinde tehdit unsuru olan konularda yoğun çalışmalar ve projeleri topyekün yürütüyoruz” dedi.

‘GENÇLERİMİZ GÖZLERİMİZİN

ÖNÜNDE GÜNDEN GÜNE ERİYOR’

Son zamanlarda ülkede ve Kütahya’da da devletin tüm kurumları ile özellikle uyuşturucu ile mücadele alanında yoğun çalışma içerisinde olduğunu bildiklerini dile getiren Bükni “Bizler de Kütahya Ülkü Ocakları olarak hem aileleri hem de istikbalimizin teminatı olan Türk gençliğini bu tehlikeli tuzaklar karşısında bilinçlendirmek ve uzak tutmak için çalışıyoruz. Türk Gençliği’ni Ülkü Ocaklarımıza davet ederek, gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz eğitim, kültür, teknoloji gibi alanlardaki çalışmalarımıza, spor ve sanatsal faaliyetlerimize davet ediyoruz. Gençlerimiz bu bahsettiğimiz kötü tuzaklara düştüklerinde gözlerimizin önünde günden güne eriyor” ifadelerini kullandı.

Kütahya’daki tüm vatandaşlara seslenen Bükni “Tüm Kütahya genelinde hemşerilerimizi öncelikle kendi evimizde, kendi mahallemizde, kendi şehrimizde tüm gençlerimize ve vatandaşlarımıza sahip çıkmak amacıyla ilk olarak konuyla ilgili bu hafta konferans düzenliyoruz. 7 Aralık 2023 Perşembe günü saat 19:30’da ocağımızda bu alanda uzman kişilerle gerçekleştireceğimiz “Damarlarındaki Asil Türk Kanını Kirletme: Uyuşturucu Ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele” adlı konferansımıza tüm aileleri ve genç arkadaşlarımızı davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

‘BENİM ÇOCUĞUM YAPMAZ’ HATASINA DÜŞMEYİN

Gerçekleştirecekleri konferansa özellikle tüm öğrenci velileri beklediklerinin altını çizen Bükni “Çünkü; özellikle bu konuda maalesef ebeveynlerin en büyük hatasının “Benim çocuğum yapmaz.” veya “Benim yakınım bu tuzağa düşmez.” düşüncelerine girdiklerinin olduğunu görmekteyiz. Bu konuda ailelere düşen görev, değerlerin öğretilmesi, maddeler ve etkileri, herhangi bir konuyla ilgili durum karşısında ne yapmaları gerektiği hakkımda önce kendilerinin bilgi sahibi olması gerektiğidir.” diye konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *