‘BİR SEVDİK GİTMEDEN BİR SEVDİK GELMİYOR’

214

Hacı Hıfzı Emer Caddesi’nde yayalaştırma projesi kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Bu imalat süresince özellikle araç kullanan hemşehrilerimizin yakınmalarıyla muhatap oluyoruz. Elbette ki haklılar ama sevdik gitmeden sevdik gelmiyor.” İfadelerini kullandı.

Kanal Kütahya Projesinin 1. Etabı Bekir Avlupınar Caddesi Yayalaştırma Uygulamasının devamı niteliğinde olan Hacı Hıfzı Emer Caddesi (Laleli Cami-Sebilerenler Cami arası) Yayalaştırma Projesi kapsamındaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

ESNAF RAHAT EDECEK VATANDAŞ MUTLU OLACAK

Çalışmaları yerinde inceleyen ve mümkün olan en kısa sürede caddedeki imalatları tamamlayıp Kütahya’nın hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Şehrimizdeki önemli yerlerimizden birisi olan Laleli Camimiz ile Sebilerenler Camimiz arasındaki Hacı Hıfzı Emer Caddemizin yayalaştırma projesi sahasındayız. Altyapı tamamlanır tamamlanmaz yakın bir zamanda burayı da Kanal Kütahya projemizin bir başka etabı olarak Bekir Avlupınar Caddemizin devamı şeklinde esnaflarımızın da rahat edeceği, vatandaşlarımızın da mutlu olacağı bir projeyle şehrimize kazandıracağız.”

“Bu imalat süresince özellikle araç kullanan hemşehrilerimizin yakınmalarıyla muhatap oluyoruz. Elbette ki haklılar ama sevdik gitmeden sevdik gelmiyor. Şehrimize değer katacaksak biraz sabır diliyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim kazasız ve belasız bir şekilde bitirmeyi nasip etsin. Tamamlandığında inşallah şehrimize değer katacak bir proje olacak” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *