TEFRİŞAT PROJESİ YOLDA

110

Eski Kültür Sarayı yerinde inşa edilecek İl Halk Kütüphanesindeki çalışmaları inceleyen Vali Musa Işın, “Devam eden süreçte Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından tefrişat projesi ile ilgili çalışmalar başlayacak ve ihale edilerek yeni hizmet binası şehrimize kazandırılacaktır” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ile Kütahya Belediye Başkanlığı arasında yapılan protokol kapsamında eski Kültür Sarayı yerinde inşasına başlanan İl Halk Kütüphanesi projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Vali Musa Işın, proje sürecindeki gelişmeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal’dan bilgi aldı.

Projenin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ilgili kurum ve kuruluşlar iş birliğinde titizlikle takip edildiğini belirten Vali Işın, “Devam eden süreçte Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından tefrişat projesi ile ilgili çalışmalar başlayacak ve ihale edilerek yeni hizmet binası şehrimize kazandırılacaktır” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *