ŞİMŞEK İLK YARIYI 1 PUANLA KAPATTI

280

Belediye Kütahyaspor, sezonun ilk yarısının son maçında Erbaaspor ile 1-1 berabere kaldı. 23 puanla 7’inci sırada yer alan Belediye Kütahyaspor’da bundan sonra gözler transfere çevrildi.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, ilk yarının son maçında Dumlupınar stadında Erbaaspor’u konuk etti. Belediye Kütahyaspor sahaya kalede Serkan Demirkol, defansta Eyüp Poyraz, İsmet Benli, Samet Cantürk, Doğancan Kılıç, orta sahada Yunus Özdemir, Yekte Sönmez, Arda Keser, Onur Civelek, Halil İbrahim Pekşen ve ileride Can Muhammed Vural ilk 11’i ile çıktı.

İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

Karşılaşmanın ilk dakikalarında orta saha mücadelesi hakim olurken ilk tehlikeli atak konuk ekipten geldi. Erbaaspor 8’inci dakikada gole yaklaştı ancak Kütahyaspor kalecisi gole izin vermedi.

İlk atağını 13’üncü dakikada gerçekleştiren Belediye Kütahyaspor 13’üncü dakikada ise kalesinde golü gördü. Defansın arkasına atılan topta kaleci Serkan’ın üstünden golü bulan İbrahim Kaya takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Belediye Kütahyaspor eşitlik için rakip kaleye gitti. Dakikalar 28’i gösterdiğinde Sol kanattan gelişen Belediye Kütahyaspor atağında İsmet Benli ortaladı Can Muhammed Vural kafayı vurdu ve top ağlara gitti. Maça 1-1 eşitlik geldi.

Golden sonra maç yeniden orta saha mücadelesine dönerken ilk yarının son dakikalarında Erbaa iki pozisyon yakaladı ancak kaleci Serkan başarılı kurtarışlarıyla gole izin vermedi.

İKİNCİ YARI BOL POZİSYON VARDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Kütahyaspor etkili başladı. Ayağa paslarla rakip kalede gol arayan Belediye Kütahyaspor bir türlü sonuç alamadı. Maçın 70’inci dakikasında Erbaaspor gole çok yaklaşırken top dışarıya gitti. 78’inci dakikada ise Eyüp Poyraz ile gelişen atakta vuruşunu kaleci güçlükle çıkarmayı başardı.

Maçın dakikalarında iki takımda net fırsatlar bulsa da sonuç değişmedi ve Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

İLK YARI SONA ERDİ

Belediye Kütahyaspor şampiyonluk parolası ile başladığı sezonda ilk yarıyı 23 puanla 7’inci sırada kapattı. Aldığı beraberliklerle dikkat çeken Belediye Kütahyaspor, sezonun ikinci yarısına yeni transferleriyle girecek. Takımda nasıl bir transfer politikasının izleneceği merak konusu oldu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *