‘TATLI SU BALIKLARI FIRTINALI HAVAYI SEVMEZ’

154

İYİ Parti’den gerçekleşen istifalar sonrasında açıklama yapan İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Nihat Kula, son günlerde ortalığın karışık kafaların ise bulanık olduğunu belirterek “İçimizdeki tatlı su balıkları fırtınalı havaları sevmedikleri için ayrıldı. Bugün ortalığı onlar bulandırıyor” dedi.

Mecliste 14 Mayıs seçimleri sonrası 44 milletvekili bulunan İyi Parti’nin, istifalar sonrası, bugün milletvekili sayısı 38’e düştü. İstifalar hakkında Kütahya İYİ Parti Teşkilatından sessizliğini bozan İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Nihat Kula oldu. Kula, partiden istifa eden isimleri ‘tatlı su balığı’ olarak nitelendirdi.

‘İYİ Kİ İYİ PARTİ VAR’

İYİ Parti’nin Kuruluşuna imza atan Türkiye’deki 200 kişiden birisi olduğunu dile getiren İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Nihat Kula “Böyle bir görevi bana bahşettiği için rabbime şükrediyor, Genel Başkanım Meral Akşener’e teşekkür ediyorum. İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana çok sıkıntılar çektik. Biz İYİ Parti ailesi olarak maddi manevi her şeyimizi ortaya dökerek yola çıktık. İYİ ki İYİ Parti var” ifadelerini kullandı.

‘TATLI SU BALIKLARI BUGÜN

ORTALIĞI BULANDIRIYOR’

Son günlerde ortalık karışık olduğunu vurgulayan Kula “Kafalarınız bulanık farkındayım. İçimizdeki tatlı su balıkları fırtınalı havaları sevmedikleri için ayrıldı. Siyaseti kısa vadede dünyalık menfaat ve makam için yapan tatlı su balıkları bugün ortalığı bulandırıyor ama yanıldıkları bir şey var” şeklinde konuştu. İYİ Parti’nin kutlu bir davası olduğunu hatırlatan Kula “Ben buradan şunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum; Biz bu memleketi böldürmemek adına, göklerdeki bayrağı indirmemek adına bu memleketteki Ezan-ı Muhammedi susturmamak adına canını ortaya koyan İ’la’yi Kelimetullah davasını kendine bayrak edinmiş, Alperen ruhlu İYİ Parti ailesiyiz” diye konuştu. 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *