‘BU MİLLETTEN YANA DEĞİLLER’

193

CHP ve DEM Parti grubunun teröre karşı ortak bildiriye imza atmayı reddetmesine AK Parti Kütahya Milletvekilleri “CHP DEM’leniyor” ifadeleri ile tepki gösterirken; AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, CHP’nin bilindiği gibi yine bu milletten, bu devletten yana olmadığını ifade etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri ve İl Başkanı Mustafa Önsay, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde 12 askerin şehit olması üzerine AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi grupları teröre karşı ortak bildiri imzalanarak yayınlanmasının ve CHP ve DEM Parti grubu bildiriye imza atmayı reddetmesi üzerine açıklamalarda bulundu.

‘CHP DEM’LENİYOR’

“CHP DEM’leniyor” ifadelerini kullanan vekiller, içinden geçtiğimiz bu hassas dönemde kahramanlarımızın canına kast edenlerin sözcülerinden medet uman CHP’nin bu tavrına milletin hiç şüphesiz gereken cevabı vereceğini belirtti.

CHP’nin bilindiği gibi yine bu milletten, bu devletten yana olmadığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Bölücü terör örgütü PKK tarafından 2 gündür gerçekleştirilen hain terör saldırlarında 12 vatan evladımızın şehit olması sebebi ile Gazi Meclisimizde 4 siyasi parti grubu olarak kınama bildirisi okundu. CHP ve DEM kınamaya katılmadılar. Bu vesile ile tekrar kahraman Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *