İYİ PARTİ TEŞKİLATI ŞEHİTLERİN RUHUNA MEVLİT OKUTTU: ‘BİR KARIŞ TOPRAK ALAMAYACAKLAR’

204

İYİ Parti Kütahya İl Teşkilatı olarak şehitlerin ruhlarına mevlit okutmak istediklerini ifade eden İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, “Siyaset her zaman yapılır ama bu olaylar olduktan sonra siyaset bir tarafa önce vatan. Bu memleketten bir karış dahi toprak almalarına müsaade etmeyeceğiz. İnşallah gereği yapılır ve bundan böyle şehit haberleri gelmez.” Dedi.

İYİ Parti İl Teşkilatı dün ikindi namazından önce Ali Paşa Camiinde tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okutup lokma dağıtımı yaptı. Daha sonra şehitlik ziyaretinde bulunularak dua edildi. Geçen haftadan itibaren 12 şehit verdiğimizi hatırlatan İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, “Biz de İYİ Parti Kütahya İl Teşkilatı olarak onların ruhlarına ve geçmişteki tüm şehitlerimize mevlit okutmak istedik. Onların hayrına lokma dağıtımı yapıyoruz. Birazdan da şehitliğe gidip dua edeceğiz Allah kabul etsin.” İfadelerini kullandı.

‘SİYASET BİR TARAFA ÖNCE VATAN’

İYİ Parti olarak ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını vurgulayan Sunel, “İçimiz kan ağlıyor, boğazımız düğümlendi, nutkumuzun tutuldu. İYİ Parti esas olanın vatan millet olduğunun farkında. Siyaset her zaman yapılır ama bu olaylar olduktan sonra siyaset bir tarafa önce vatan diyoruz. Önce millet diyoruz. İnşallah bundan böyle şehit haberleri gelmez bunun gereği yapılır.” Dedi.

SİYASİ BAĞLANTILARA DİKKAT ÇEKTİ

Vatanımıza milletimize göz diken PKK terör örgütü ve tüm terör örgütlerini lanetleyen Sunel, “Allah belalarını versin Bunlar şerefsiz köpek. Bunların meclisteki ayaklarının kesinlikle kapatılması lazım, koparılması lazım. İktidar partisine ittifak olan Hüda Par da buna dahildir. Bu memleketin hayrına konuşmayan memleketin evlatlarına kurşun sıkan ve bunların siyasi ayağı olan tüm insanların da Allah belasını versin. Bunların hepsi şerefsizdir köpektir ve bu vatanda yerleri yoktur.” Şeklinde konuştu.

‘BU ÜLKE İLELEBET AYAKTA KALACAK’

Türk milletinin şimdiye kadar PKK’ya 50 bin şehit verdiğini hatırlatan Sunel, “Ama 150 bin şehit de versek, tek biz de kalsak bu memleketten bir karış dahi toprak almalarına müsaade etmeyeceğiz. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak. Bu fedakâr millet olduğu sürece bu ülke ilelebet ayakta kalacak. Mustafa kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları ile hareket ederek dimdik ayakta kalacağız. Okuttuğumuz mevlit şehitlerimizin ruhlarına şad olsun allah kabul etsin inşallah.” Dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *