BELEDİYE KÜTAHYASPOR İKİ İSİMLE İMZALARI ATTI

197

Belediye Kütahyaspor, iki isimle daha sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz günlerde Uğur ve Gökay transferleri gerçekleştiren Belediye Kütahyaspor, son olarak ise Düzcespor forması giyen on numara ve kanat oyuncusu Burak Başkaya’yı transfer etti.

İKİNCİ LİGDEN TRANSFER

Burak Başkaya sezonun ilk yarısında ikinci lig ekibi Düzcespor ile 8 maçta forma giyerken, kupada da iki maçta sahaya çıktı. Bu sezon gol atma başarısı gösteremeyen oyuncu geçen sezon ise iki farklı takımda forma giymişti. Fethiyespor ile sezona başlayan ve 17 maçın 13’ünde ilk 11’de sahaya çıkan oyuncu 4 gol kaydederken, ikinci yarıda Karşıyaka’ya transfer olmuş ve burada 9 maçta forma giymişti.

GOLCÜ KANAT OYUNCUSU

Belediye Kütahayspor’un ikinci transferi ise ikinci lig ekiplerinden Yeni Mersin İdmanyurdu forması giyen kanat oyuncusu Muhammet Sait Özvardar oldu.

Sezonun ilk yarısında 4’ü ilk 11’de olmak üzere toplam 7 karşılaşmada forma giyen Muhammet Sait Özvardar gol kaydedemezken, geçen yıl ise adeta altın çağlarından birini yaşamıştı. 3.ligde Kuşadsası Gençlikspor forması ile 31 maçta sahaya çıkan oyuncu 10 gol kaydederken, 25 maçta ilk 11’de başladı. 2. ve 3. Liglerde forma giyen 25 yaşındaki sporcu ikinci yarıda Kütahayspor forması ile mücadele verecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *