YAN SAHALARA YENİLEME GELİYOR

101

Kütahya’da devam eden tek spor projesinin stadyum olmadığını ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, şehirde yenilenme ihtiyacı olan yan sahalar bulunduğunu belirtti. Vekil Bayırcı, yan sahalara yenilemeler ve düzenlemeler yapılacağını müjdeledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kütahya’da stadyum dışında da Gençlik Spor Bakanlığı bünyesinde devam eden önemli projeler olduğunu açıkladı.

TEK PROJE STADYUM DEĞİL

Gençlik Spor Bakanlığı bünyesinde devam eden tek projenin stadyum olmadığını ifade eden İsmail Çağlar Bayırcı, futbolun yanı sıra birçok farklı branş için de çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Kütahya’da tamir tadilat bekleyen yan sahalar var olduğunu vurgulayan Milletvekili Bayırcı, şehrin ilçelerinden de basketbol, voleybol sahaları ve yan saha talepleri olan ilçeler bulunduğunu belirtti.

BAKANLIKTAN SÖZ ALINDI

Tüm talepleri Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a ilettiklerini ifade eden Milletvekili Bayırcı, çalışma yapıp en kısa zamanda çözeceklerine dair bakanlıktan söz aldıklarını vurguladı. Kütahya merkezde 3 adet yan sahanın bulunduğunu hatırlatan İsmail Çağlar Bayırcı, “Sahaların yenilenmesi 43 milyon TL gibi bir bedel tutuyor. Onu da ilerleyen günlerde şehrimize kazandıracağız. Yenilemeler düzenlemeler yapılacak.” İfadelerini kullandı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *