HACI HIFZI EMER CADDESİ YAYALAŞTIRMA PROJESİ 20 MART’TA AÇILACAK

122

Hacı Hıfzı Emer Caddesi Yayalaştırma Projesinin açılış tarihi olarak 20 Mart’ı işaret eden Başkan Işık, “Vatandaşın trafik sorunu çıkar endişesinin gereksiz olduğunu söylemek istiyorum. Açıldığında herhangi bir sorun olmayacak.” Şeklinde konuştu.

Kanal Kütahya Projesinin 1. Etabı Bekir Avlupınar Caddesi Yayalaştırma Uygulamasının devamı niteliğinde olan Hacı Hıfzı Emer Caddesi’nde çalışmalar 5 ayı aşkın süredir devam ediyor. Bölge esnafı, Hacı Hıfzı Emer Caddesinde de Bekir Avlupınar Caddesindeki yoğunluğu hasretle beklerken öğrenciler ise yaz öncesi yeni bir sosyalleşme alanını iple çekiyor. Laleli ve Sebilerenler Cami arasındaki Hacı Hıfzı Emer Caddesinin imalatının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, açılış tarihi olarak 20 Mart’ı işaret etti.

TRAFİKTE BİR SORUN YAŞANMAYACAK

DSİ tarafından geliş istikametinde tek şeritli araç trafiğine açık bir şerit yolu yapılacağını belirten Başkan Işık, “Vatandaşlarımızın orası tamamen kapatıldığında trafik sorunu çıkar endişesinin gereksiz olduğunu söylemek istiyorum. Açıldığında herhangi bir sorun olmayacak.” Şeklinde konuştu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *