YRP GENEL BAŞKANI DR. FATİH ERBAKAN KÜTAHYA’YA GELİYOR ‘KÜTAHYA’YA DAİR SEVGİSİ BAMBAŞKA’

111

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Cumartesi günü Kütahya’ya gelerek esnaf ziyaretleri yapacak. Dr. Fatih Erbakan’ın Kütahya olan sevgisi ve bakışının çok farklı olduğunu vurgulayan Yeniden Refah Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı Osman Gezgin, “İnşallah Yeniden Refah Partisinin ilk belediye başkanlarından biri olacağız.” dedi

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Kütahya siyasi partilerin genel başkanlarını ağırlamaya devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Cumartesi günü Kütahya’ya gelecek. Erbakan, saat 13.30-15.30 saatleri arasında esnaf ziyareti yapacak.

Yeniden Refah Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı Osman Gezgin, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın Kütahya’ya yapacağı ziyaretin ayrıntılarını paylaştı.

KÜTAHYA’DAKİ HER ESNAFI GEZECEK

Dr. Fatih Erbakan’ın Kütahya’yı çok sevdiğini ve son 3 yıl içinde bu Kütahya’yı beşinci kez ziyaret edip esnaf ziyaretleri yapacağını açıklayan Osman Gezgin, “Sayın Genel Başkanımız daha önceki ziyaretlerinde Aşağı Çarşı’yı, Menderes Caddesini ve Sevgi Yolu’nu ziyaret etti. Bu defa da Atatürk Bulvarındaki esnafları ziyaret edecek. Esasında böylece Sayın Genel Başkanımız Kütahya’da hemen hemen her esnafı gezmiş oluyor.” Dedi. Erbakan’ın programının çok yoğun olduğunu ifade eden Gezgin, Kütahya ve Eskişehir’i aynı gün ziyaret edeceğini belirtti.  

‘İLK BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BİRİ OLACAĞIZ’

Dr. Fatih Erbakan’ın Kütahya olan sevgisi ve bakışının çok farklı olduğunu vurgulayan Osman Gezgin, “Kazanacağımız iddialı olduğumuz illerden bir tanesi Kütahya inşallah Yeniden Refah Partisinin ilk belediye başkanlarından biri olacağız.” Şeklinde konuştu. Son günlerde Kütahya artarda genel başkanları ağırlarken Gezgin, Dr. Fatih Erbakan’ın diğer genel başkanlardan farklı olarak sadece seçimlerden önce değil seçimden sonra da Kütahya’ya gelerek teşekkür ziyareti yaptığını hatırlattı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *