SON ANA KADAR DESTEK İSTEDİ

132

Kütahya ziyaretinde şehrin ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Bakanlık olarak AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu’na her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizerek Kütahya’yı gerçek belediyecilik ile buluşturma zamanı, desteğinizi son ana kadar bekliyorum” dedi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, şehre gelerek Kütahya Valiliği ve AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi ziyaretlerinde bulundu. Bakan Işıkhan, Valilik Makamında Vali Musa Işın’dan bilgi aldıktan sonra AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezine geçti.

14 VE 28 MAYIS’I ANLAMLI KILACAK SEÇİM

Kütahya merkez, 12 ilçe ve 15 beldede tüm belediyeleri kazanmak istediklerini belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, bu seçimlerin 14 ve 28 Mayıs seçimlerini anlamlı kılacak seçimler olduğunu vurguladı. Önsay, bu seçimlerde de Türkiye istikrarına katkı verecek sonuçları elde etmeyi temenni etti. 

FETRET DEVRİ YAŞADIK

18 Ocak tarihinden beri sokak sokak cadde cadde gezerek Kütahya halkı ile beraber olduklarını ifade eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, “Bir fetret devri yaşadık. 2019’da belediye, başka bir siyasi partiye geçti.” Dedi. Çok çalışarak 31 Mart’ta AK Parti Belediyeciliğini Kütahya’da başlatacaklarını ve geceyi gündüze katarak çalışacaklarını dile getiren Saraçoğlu, “1 Nisan’da AK Parti belediyeciliği ile yeni bir dönemi başlatacağız. Bakanlarımız ilimizi ziyaret ederek bizlere destek istiyor. Merkezi hükümet ve yerel yönetimin bir araya gelmesiyle Kütahya daha ileri gidip daha büyük kazançlar elde edebilecek. Bunu geçmiş dönemde gördük bu dönemde de göreceğiz.” Şeklinde konuştu.

‘EMEKLİLER BİZİM BAŞIMIZIN TACI’

Kütahya’nın önemli ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunduklarına değinen Işıkhan, “Kapımız Kütahyalılara her zaman açık. Bakanlık olarak Türkiye Yüzyılına yakışan önemli icraatları gerçekleştirme sürecindeyiz. 2024 yılını emekli yılı ilan ettik. Emeklilerimizin ihtiyaç duyduğu konular ve onların her anlamda refahının artırılması için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyor. Çalışmalarımız somutlaştıkça sizlerle paylaşacağız çünkü emekliler bizim başımızın tacı. Refahımız arttıkça arta kalan bu geliri de çalışanlarımıza ve emeklilerimizi aktaracağız” ifadelerini kullandı.

‘BAKANLIK OLARAK DESTEĞE HAZIRIZ’

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala teşkilatın büyük çaba harcadığına değinen Işıkhan, “1 Nisan’da Kâmil Başkanımızı mazbatasını alacak şekilde kutlayacağız. Desteğinizi son ana kadar bekliyorum artık Kütahya’yı gerçek belediyecilik ile buluşturma zamanı. Saraçoğlu’na desteklerinizi istiyorum” dedi. Belediyeciliğe dair en iyi modeli AK Parti’nin getirdiğini dile getiren Işıkhan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak Saraçoğlu’na her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizdi. 

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *