VATANDAŞIN BURADA GEZGİN’E İLGİSİ, SEVGİSİ TAMDIR

108

Bilecik Belediyesini ve esnafını ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Osman Gezgin büyük bir ilgiyle karşılandı. Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, Gezgin’in Kütahya’da da başarıların daim olmasını dileyerek “Esnafın vatandaşın burada ona ilgisi, sevgisi tamdır” dedi.

Yeniden Refah Partisi Kütahya Belediye Başkanı Adayı Osman Gezgin geçtiğimiz dönemde 10 yıl Belediye Başkan Yardımcılığı yaptığı Bilecek Belediyesini ziyaret etti. Büyük bir kucaklama ve sevgi seliyle karşılan Gezgin’e bütün belediye personeli Kütahya’daki seçimlerde şans diledi.

‘BİR DEDİĞİMİZİ İKİ ETMEZDİ’

Yeniden Refah Partisi Kütahya Belediye Başkanı Adayı Osman Gezgin, İlk olarak Bilecek Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya’yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaya, Gezgin’e başarılar diledi. Başkan Kaya’ya ziyaretinin ardından esnafla bir araya gelen Gezgin büyük bir sevgiyle karşılandı.

Gezgin, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar’ı da ziyaret etti.  20 yıllık muhtar olduğunu dile getiren Çınar, Gezgin’in Bilecik’te çok sevilen başkanlardan olduğunu vurgulayarak “Osman Başkanım burada görev yaparken mahalle ve köy muhtarlarının gerçekten bir dediğini iki etmezdi. Osman Başkanım Bilecik’te 2004-2014 yıllarında görev yaptı. Bilecik’e gelmesi ve bizi burada ziyaret etmesi bizi çok mutlu etti. Kendilerine canı gönülden teşekkür ederim. O zamanki dönemde başkanım bu imkânları bizlere sağladı. Esnafın vatandaşın burada ona ilgisi sevgisi tamdır. İnşallah Kütahya’da da başarıları daim olsun” ifadelerini kullandı.

Gezgin güzel karşılamalarından dolay Bileciklilere saygılarını sunarak “Başta Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Sadık Kaya olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma yakın bilgilerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *