4 KAMYON ARAÇ PARKINA DAHİL OLDU ‘YENİ ARAÇLAR GÜÇ KATACAK’

123

Galatya Enerji Üretim A.Ş tarafından Kütahya İl Özel İdaresi araç parkına hibe edilecek olan 8 adet kamyonun dördünü teslimini aldıklarını ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, 4 kamyonun daha Nisan ayında araç parkına dahil olacağını bu sayede araç parkını daha da güçleneceğini belirtti.

Galatya Enerji Üretim A.Ş tarafından Kütahya İl Özel İdaresi araç parkına hibe edilecek olan 8 kamyonun ilk partisini oluşturan 4 adeti araç parkımıza dahil oldu. 4 kamyondan oluşan ikinci parti kamyonlarda Nisan ayı içerisinde araç parkına dahil olacak.

NİSAN’DA 4 ARAÇ DAHA GELECEK

Konuyla ilgili bilgiler veren İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura; “Geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığımız Galatya Enerji Üretim A.Ş tarafından Kütahya İl Özel İdaresi araç parkına hibe edilecek olan 8 adet 2024 model 10 teker çift çeker kamyonların 4 adetinin teslimini aldık. Diğer 4 adet kamyonumuzun tesliminin de Nisan ayı içerisinde yapılacak.  Geçmiş yıllarda büyük çapta yenilediğimiz ve güçlendirdiğimiz filomuza her yıl yeni araç ve iş makineleri ilave ederek güçlü ve sürdürülebilir olmasını sağlıyoruz. Bu kamyonlar ile Rabbim kazasız belasız hizmetler yapabilmeyi bizlere nasip etsin inşallah.” Dedi.

Özcura, her daim bizlerden desteklerini esirgemeyen Vali Musa Işın’a ve Milletvekilleri Adil Biçer’e, İsmail Çağlar Bayırcı’ya, Mehmet Demir’e, İl Genel Meclisi üyelerine ve Kamyonları hibe eden Galatya Enerji Üretim A.Ş’ne teşekkür etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *