KAPTAN VURAL’I GOLLERİ ZİRVEYE TAŞIDI: GRUBUN KRALI LİGİN İKİNCİSİ

111

Belediye Kütahyaspor’un kaptanı Can Muhammed Vural lig boyunca attığı 19 golle 3. Grubun gol kralı, 3.Lig’in ise en golcü ikinci ismi oldu.  Belediye Kütahyaspor’un en skorer ikinci ismi ise attığı 11 golle Murat Çaydemir oldu

Eylül ayında başlayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig’de maçlar tamamlandı. Play off mücadelelerin bu hafta başlayacağı ligde gol kralları da belli oldu. 3.Lig 3’üncü grupta yer alan Belediye Kütahyaspor, çıktığı 28 maçta rakip takımların kalesini 40 kez havalandırdı, kalesinde 25 gol gördü. Gol krallığında ilk yarıyı lider kapatan Belediye Kütahyaspor’da forma giyen golcü oyuncu Can Muhammed Vural ikinci yarıda da takımın o golcü futbolcusu oldu.

19 GOLDE İMZASI VAR

Lig boyunca mavi lacivertlilerin attığı 19 golde imzası bulunan Can Muhammed Vural oynadığı futbolla büyük takdir toplarken attığı lig boyunca attığı gollerle takımın en golcü ismi oldu. Vural, 3.Lig’in en golcü ikinci futbolcusu olurken gol krallığını, 3.Lig 4. Grupta mücadele eden Bıtexen Adana 1954 Futbol Kulübü oyuncusu İshak Kurt’a kaptırdı. Kurt lig boyunca 22 gol attı.

1.Grupta 16 golle Kepez Spor Futbol A.Ş’den Emre Gemici, 2. Grupta 15 golle Behram Tpao Batman Petrol Spor A.Ş.’den Tunç Murat gol kralı oldu.

TAKIMIN EN GOLCÜ İSİMLERİ

Belediye Kütahyaspor’un en golcü ikinci ismi ise attığı 11 golle grupta 4. Sırada yer alan Murat Çaydemir oldu. Lig boyunca Feyyaz Aydil, Halil İbrahim Pekşen, Yekta Sönmez 3’er, Berkant Şahin Kök, Burak Başkaya,Haktan Bakır, Burak Başkaya 2’şer, Doğancan Kılıç, Samet Cantürk, Uğur Bulut 1’er golle skora katkı sağladı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *