RAKİPLER BELLİ OLDU

524

Belediye Kütahyaspor’un 2. Etap Afyonkarahisar kampında oynayacağı hazırlık maçlarında ki rakipleri belli oldu. Belediye Kütahyaspor ilk olarak Ayvalıkgücü Belediyespor, Efeler 09 ve 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak

Belediye Kütahyaspor 4 Eylülde başlayacak olan yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına Afyonkarahisar’da devam ediyor. İkinci etap kamp çalışmaları kapsamında burada yeniden toplanan Belediye Kütahyaspor burada hazırlık karşılaşmaları oynayarak lige hazır bir şekilde girmek istiyor.

İLK MAÇ AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR İLE OLACAK

Belediye Kütahyaspor’un ikinci kamp döneminde oynayacağı ilk hazırlık karşılaşması Ayvalıkgücü Belediyespor ile olacak. 6 yıl aradan sonra yeniden 3. Lige dönen Ayvalıkgücü Belediyespor, Tavşanlı Linyitspor ile mücadele vermiş ve ardından mutlu sona ulaşan taraf olmuştu. Belediye Kütahyaspor- Ayvalıkgücü Belediyespor hazırlık karşılaşması 30 Temmuz Cumartesi günü oynanacak. Belediye Kütahyaspor 2 Ağustos’ta ise yine 3. Ligin yeni ekiplerinden 3. Grup ekibi Efeler 09 ile karşı karşıya gelecek. Üçüncü maç ise 6 Ağustos’ta 3. Lig 3. Grup takımlarından ve bu sezon zirveyi hedefleyen 68 Aksaray Belediyespor ile oynayacak.

İKİ MAÇ DAHA YAPILACAK

Belediye Kütahyaspor hazırlık karşılaşması kapsamında iki hazırlık maçı daha yapacağı öğrenildi. 8 ve 29 Ağustos tarihlerinde yapılacak karşılaşmalarla ilgili henüz rakiplerin belli olmadığı ancak ilerleyen günlerde netleşeceği ifade edildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *