ŞİMŞEK’TEN BAYRAM HEDİYESİ: 1-0

98

Belediye Kütahyaspor, Ramazan bayramı öncesi oynadığı son maçında Fatsa’yı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Play-off yolunda kritik bir galibiyete imza atan Belediye Kütahyaspor, son 3 haftaya büyük bir avantajla girdi.

3.lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor Dumlupınar stadında kendisi gibi play-off mücadelesi veren Fatsa Belediyespor’u konuk etti.

Belediye Kütahayspor karşılaşmaya kalede Serkan, defansta Eyüp, Doğancan, Samet, İsmet, orta sahada Haktan, Arda, Gökay, Halil İbrahim, Burak ve Can Muhammed vural ilk 11’i ile çıktı.

Belediye Kütahyaspor maça hızlı başlarken, henüz 5’inci dakikada Can Muhammed Vural, kalecinin önde olduğunu gördü, orta sahadan vurdu top dışarıya gitti.

Orta saha mücadelesinin yoğun olduğu karşılaşmanın 21’inci dakikasında ise yine Kütahyaspor gole yaklaştı. Yapılan ortaya Can Muhammed Vural kafayı vurdu top az farkla direğin dibinden dışarı gitti.

İlk yarının son dakikasında bu kez Fatsa gole çok yaklaştı. Sol kanada açılan topta sert vuruş önce direğe sonra yere vurdu. Fatsa gol kararı bekledi ancak hakem devam dedi. Kütahayspor taraftarları derin bir oh çekti. İlk yarı golsüz sona erdi.

ŞİMŞEK İKİNCİ YARI GOLÜ BULDU

Karşılaşmanın ikinci yarısında büyük bir heyecan yaşandı. Dakikalar 53’ü gösterdiğinde Yekta ortaladı kaleci topu çelmek isterken top ağlara gitti ve Belediye Kütahyaspor 1-0 öne geçti. Golden sonra iki takımda büyük bir mücadele gösterdi. Uzatma dakikalarında Fatsa gole çok yaklaştı ancak defans topu çizgiden çıkardı. Maç 1-0 Belediye Kütahyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

KAHVECİ MAÇI TARAFTARLARLA İZLEDİ

Belediye Başkanı seçilen Eyüp Kahveci mazbata töreni öncesinde maça gelirken ilk yarıyı taraftarlarla birlikte izledi. Taraftarlar başkan Kahveci’ye tezahüratlarda bulunurken, kahveci taraftarları selamladı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *