ŞİMŞEK DEPLASMANDA GALİBİYETİ KAÇIRDI 0-0

224

Belediye Kütahyaspor, Ordu deplasmanında Fatsa Belediyespor’a konuk oldu. Çift forvet maça başlayan Belediye Kütahyaspor önemli pozisyonlardan yararlanamadı ve 0-0 eşitlikle döndü.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, deplasmanda Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Belediye Kütahyaspor’da kırmızı kart cezalısı Doğancan kadroda yer almazken sol bekte İsmet Benli görev yaptı.

Belediye Kütahyaspor sahaya 4-4-2 dizilişi ile çıkarken Feyyaz Aydil ilk 11’de yer aldı.

Kalede Serkan Demirkol, defansta Eyüp Poyraz, İsmet Benli, Samet Cantürk, Haktan Çakır, orta sahada Arda Keser, Yekte Sönmez, Halil İbrahim Pekşen, Berkant Şahin Kök, ile uçta ise Can Muhammed Vural ve Feyyaz Aydil ilk 11’de sahaya çıkan isimler oldu.

İLK YARIDA ÖNEMLİ POZİSYONLAR

Oldukça rüzgârlı bir havada oynanan karşılaşmanın henüz 4’üncü dakikasında Belediye Kütahyaspor gole çok yaklaştı. Feyyaz’ın indirdiği topla buluşan Can topu auta gönderdi. Dakikalar 20’yi gösterdiğinde ise Feyyaz bu kez kendi önüne indirdiği topla ceza sahasında karşı karşıya kaldığı anda kendini yerde buldu, ancak maçın hakemi penaltı kararı vermedi. Bu dakikalarda üst üste ataklar gerçekleştiren Belediye Kütahyaspor’da 43’üncü dakikada Halil İbrahim Pekşen oyundan alınırken Onur Civelek dahil oldu. Maçın 44.Dakikasında Feyyaz’ın ceza sahasında girdiği mücadelede top altı pas önünde Can’ın önünde kaldı, golcü oyuncu çok net fırsatta topu auta gönderdi. İlk yarı bu pozisyonun ardından 0-0 eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Belediye Kütahyaspor oyuna hakim olmaya çalışırken, rüzgarlı hava oynanan futbolu da büyük oranda etkiledi. Ev sahibi ekip Fatsa 69’da net bir fırsat yakalasa da kaleci Serkan gole izin vermedi. Teknik direktör Yusuf Tokuş oyuncu değişikliklerine giderken Arda ve Berkant yerlerini Yunus ve Burak’a bıraktılar. Son dakikalarda da iki takım gol bulamayınca maç 0-0 eşitlikle sona erdi.

HAFTAYI 7’İNCİ SIRADA KAPATTI

Belediye Kütahyaspor, Fatsa deplasmanında bir puanla dönerken, oynanan diğer karşılaşmaların ardından haftayı 7’inci sırada kapattı. Belediye Kütahyaspor hafta sonunda ise Dumlupınar stadında Bornova 1877 takımını konuk edecek. Bu maçta play-off açısından büyük önem taşıyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *