ERBAŞ VE GAZEL’DEN ŞENTOP’A DAVET

433

Cumhur İttifakı Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel ve Ahmet Erbaş, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u Kütahya’ya davet etti. Mustafa Şentop, “Kütahya ilimizin bende ayrı bir yeri var. Yüce meclisimiz yeni döneme başladı. Yoğun bir tempo var. Programlara göre en kısa sürede Kütahya’ya gelmek istiyorum.”dedi.

Cumhur İttifakının Kütahya Milletvekilleri, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili İshak Gazel ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ahmet Erbaş, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u makamında ziyaret ederek, Şentop’u Kütahya’ya davet etti.

‘ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİ AYRI GÜZEL’

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve AK Parti Kütahya Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi İshak Gazel, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret etti. Ziyarette Cumhur İttifakının milletvekilleri başkan Şentop’u,  Kütahya’nın her bölgesinin farklı özellikleri taşıdığını, her köşesinin ayrı güzellikte olduğunu ifade ederek, Kütahya’da davet etti.

‘KÜTAHYA’NIN YERİ BENDE AYRI’

Milletvekilleri İshak Gazel ve Ahmet Erbaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden TBMM Başkanı Mustafa Şentop ; “Kütahya ilimizin bende ayrı bir yeri var. Nazik davetiniz için çok teşekkür ediyorum. Yüce meclisimiz yeni döneme başladı. Yoğun bir tempo var. Programlara göre en kısa sürede Kütahya’ya gelmek istiyorum.”dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *