İLHAM VEREN KADINLAR PROJESİNİN İLK KONUĞU: FULYA TOPÇUOĞLU ÜNAL

652

İlham veren kadınlar etkinliklerimizin ilkinde Aysel – Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, Okul Müdürü Ahmet İren’e kendisini okullarının “fahri öğretmeni” olarak tanıttığı için teşekkür etti.

Hayata geçirdiği etkinliklerle adından söz ettiren Aysel – Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi, İlham Veren Kadınlar Projesi kapsamında hem kariyeriyle hem akademik yaşamıyla hem de yapmış olduğu toplum hizmetleri ile kamuoyuna örnek olan DPÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi, Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal’ı ağırladı. Topçuoğlu Ünal  kız öğrencilerle sohbet havasında bilgi ve tecrübelerini paylaştı programın sonunda öğrencilerden gelen sorulara cevaplar verdi.

OKULUMUZUN FAHRİ ÖĞRETMENİ

Sosyal Bilimler Lisesi’nin “İlham Veren Kadınlar” isimli etkinliklerinden ilkini gerçekleştirmenin kendilerine nasip olduğunu belirten Fulya Topçuoğlu Ünal, “Öncelikle bu güzel okulu “Bir Okuldan Daha Fazlası” haline getiren Saygıdeğer Müdürümüz Ahmet İren’e beni bu anlamlı başlığa layık gördüğü, projeyi benimle başlattığı ve okullarının “fahri öğretmeni” olarak tanıttığı için çok teşekkür ederim. Sunumda beni dikkatle dinleyen, çok anlamlı ve güzel sorular soran kızlarımıza ve kıymetli öğretmenlerine yürekten teşekkür ederim. Benim için çok anlamlı ve unutulmaz bir gündü.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *