30 BİN FORM DOLDURULDU

775

43 Günde Kütahya Projesi ile merkezde 11 bin, Kütahya genelinde toplam 30 bin form doldurduklarını ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı, kendilerine en fazla iletilen üç konuyu açıkladı. Bayırcı, proje tamamlandıktan sonra da sahada olacaklarını vurguladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı, yüzde 90’ı tamamlanan 43 Günde Kütahya Projesi ve sonrasında atacakları adımlar hakkında konuştu.

YÜZDE 90’I TAMAMLANDI

Şu an Kütahya Merkez’de 29 bin üyeleri olduğunu belirten Bayırcı, “Bilfiil form doldurduğumuz üye sayısı Kütahya merkezde 11 bin, Kütahya genelinde toplam 30 bin.” Dedi. Bunun haricinde adres değişiklikleri, taşınıp bize haber vermemesi sebebiyle kendisine ulaşamadıkları üyeler olduğunu ifade eden Bayırcı, onlar da işin içine dahil edildiği zaman 43 Günde Kütahya Projesinin yüzde 90’ını tamamlanmış göründüğünü açıkladı.

EN ÇOK ANLATILAN ÜÇ KONU

Doldurulan formalardaki talep ve önerilerinin mahalle bazlı değişebildiğini dile getiren Bayırcı, “Kütahya’da malumu olduğu üzere herkesin bir Çinigaz konusu var. Onun haricinde Şehir Hastanesi ile ilgili bir durum söz konusu. Ayrıca mülteci konusu ile de ilgili biraz talep var. Yoğunluk bu üç konu üzerine diyebiliriz. Onun haricinde genel olarak farklılaşıyor konular.” ifadelerini kullandı.

43 Günde Kütahya Projesi’nde ilk etapta üyelerine ulaştıklarını belirten Bayırcı, “Bundan sonra üye harici ziyaretlere ağırlık vereceğiz. Yani yine sürekli sahada olacak AK Parti. Biz zaten hiçbir zaman sahada olmaktan çekinmedik. Vatandaş da bizi görmekten mutlu oluyor” dedi

SLOGAN VE ŞARKI ANKETİ YAPILIYOR

43 Günde Kütahya Projesi’nin genel olarak üyelere yönelik bir proje olduğunu belirten İsmail Çağlar Bayırcı, “Üyelerimizi hanelerinde ziyaret ederek hal hatır soruyoruz. Genel Merkezimizin göndermiş olduğu bir form var. Bu form üzerinde üyelerimize Kütahya ile ilgili yapılmasını istedikleri fikirleri nedir onları soruyoruz. Türkiye geneli ne istiyorlar. Başarılı gördükleri projeler nedir. Şunlar yapılabilirse daha iyi olur dedikleri neler var. Üyelerimizden dönüt alıyoruz. Yine daha önceki seçim kampanyalarında kullanmış olduğumuz slogan ve şarkı müzik hakkında bir anket yapılıyor. İşte hangisinden daha memnun kaldılar kulağa hoş geldi gibi. Önemsediğimiz bir diğer konu da saha çalışmalarında görev alıp almayacakları ile alakalı.” İfadelerini kullandı.

GENEL MERKEZE SUNULACAK

Bugüne kadar üyelerden hep çok olumlu tepki aldıklarını ifade eden İsmail Çağlar Bayırcı, “Hoşlarına gitti ziyaret ediliyor olmak. Sıcak karşılamalar oldu. Çay kahve ısrarları oldu.” şeklinde konuştu. Kütahya’da 67 mahalle olduğunu belirten Bayırcı, Hilal Kent Mahallesi özelinde biraz daha kapı kapı gezerek çalıştık. Orada şu an sistemde kayıt gözükmediği için tüm haneler ziyaret edildi. Onun dışında 66 mahallede üye bazlı çalışma yapıldı.” ifadelerini kullandı. AK Parti İl Başkanlığı’nın tüm formları toplayıp bir ekip kurduğunu dile getiren Bayırcı, ekibin mahallelerin taleplerini istediklerini bir rapor haline getirip genel merkeze sunacağını vurguladı.

‘SAHADA BİZİ GÖRMEKTEN

MUTLU OLUYORLAR’

Şu an mahallelerde yapmış olduğumuz çalışmalar ile üyelerine “Sahada bizimle çalışmak ister misiniz?” sorusunu yönelttiklerini vurgulayan İsmail Çağlar Bayırcı, şu ifadeleri kullandı: “Bu üyelerimizle ekiplerimiz güçlendirerek mahallelerde  üyemiz olmayan kişilere de bir çalışma planlamamız var. Şu anda da vatandaşlarımız bize bunu hissettiriyor. Onlar bizim sahada olmamızdan hoşlanıyor bizi görmekten memnun oluyorlar.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *