ŞİMŞEKLER 1 ATTI 3 ALDI

478

Belediye Kütahyaspor, 1954 Kelkit Belediyespor deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardı. Maçı 1-0 kazanan Belediye Kütahyaspor, ilk yarıyı 30 puanla 4’üncü sırada kapattı

Mavi-şimşekler sezonun ilk yarısını 1954 Kelkit deplasmanında oynadığı maçla kapattı. Maçı eksikliklere rağmen 1-0 kazanan Belediye Kütahyaspor önemli bir galibiyet elde etmiş oldu. Belediye Kütahyaspor’da takımdan ayrılan Yasin Reis ve Metehan Mertöz’ün dışında cezası nedeniyle Özgür Kazar, sakatlığı bulunan Muhammed Burak Çelik, Önder Akdağ, Bilal Şeflek, Ertuğrul Tekşen ve Kadir Bilimlier forma giyemedi.

İLKYARI 0-0 TAMAMLANDI

Belediye Kütahyaspor sezonun son maçına kalede Alper Kaan Çakır, defansta Muhammed Fatih Kunat, Erdinç Çepoğlu, Onur Şirin, Eyüp Poyraz, orta sahada Emrah Dağ, Niyazi Çolak, Talha Mayhoş, kanatlarda Ali Kemal Özkan ve Muhammed Enes Gök, ileri uçta ise Yusuf Atasoy görev yaptı. İki takımda maça kontrollü başlarken Belediye Kütahyaspor rakibine oranla daha fazla topla oynayan taraf oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve 0-0 eşitlikle sona erdi.

TALHA 3 PUANI GETİRDİ

İkinci yarı yaklaşık 30 metreden kazanılan serbest vuruşta Talha Mayhoş harika vurdu kaleci aynı güzellikte çataldan tokatladı. Belediye Kütahayspor gole çok yaklaşırken, 72.Dakikada bu kez yaklaşık 25 metreden kazanılan frikikte, bir harika şut daha atan Talha Mayhoş’a bu kez kaleciyi de geçerek takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın kalan dakikalarında Belediye Kütahyaspor rakip takımın ataklarını savuşturmayı başardı ve maç 1-0 sona erdi.

ŞİMŞEK 4’ÜNCÜ TAMAMLADI

Belediye Kütahyaspor 17. Hafta maçlarının ardından ligde 30 puana ulaştı ve sezonun ilk yarısını 4’üncü sırada tamamladı. Liderin 9 puan gerisinde bulunan Belediye Kütahyaspor, ikinci sırada ki Ordu ekibinin ise 4 puan gerisinde yer alıyor. Ligde ikinci sıranın da büyük önem taşıdığı görülürken, Belediye Kütahyaspor’un en az ikinci sırada sezonu tamamlaması bekleniyor.

ORDU VE KARŞIYAKA KAYIP

3. lig 1. Grupta ilk yarının son haftasında maçlar tamamlanırken, lider Mersin hata yapmadı. Deplasmanda Yomraspor’u 1-0 mağlup etmeyi başaran Mersin İdman Yurdu hanesine 3 puanı yazdırarak en yakın rakibinin 5 puan önünde kapattı. İkinci sırada yer alan Ordu ise haftayı beraberlikle sonlandırdı. Amasyaspor’a konuk olan 52 Orduspor 1-1 kalarak puanını 34’e yükseltti. Karbel Karaköprü Belediyespor ise sahasında Belediye Derincespor’u konuk etti. Maçı 3-2 kazanan ev sahibi takım önemli bir galibiyet almış oldu. Karşıyaka ise sahasında Elazığspor ile 1-1 kaldı. Bu sonuçla Karşıyaka ilk yarıyı 29 puanla Kütahyaspor’un ardından beşinci sırada kapattı. Nevşehir Belediyespor deplasmanda Eskişehirspor’u 2-1 mağlup ederken, Ağrıspor-Çatalca maçı 1-1 sonuçlandı. Edirnespor deplasmanda Şile Yıldızspor’u 2-0 mağlup ederken, Hacettepe sahasında 1922 Konyaspor’u 4-2 yenerek hanesine 3 puanı yazdırdı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *