ERBAŞ STADYUM YERİ İTİRAZINI TEKRARLADI ‘TARİHE NOT DÜŞÜLSÜN’

634

Kütahya’da stadyumun şehir içine yapılması gerektiğini belirten MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “Başkan Işık da benimle aynı görüşte. Biz MHP olarak stadyumun şehrin içinde yapılmasını istiyoruz. Yarın öbür gün oraya stadyum yapılır vatandaşlar şikâyetçi olursa itirazım, tarihe not düşülsün” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya’ya yapılacak yeni stadyumun yeri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kütahya’daki bazı yanlışlara zamanında kamuoyu olarak itiraz edilmediğini belirten Erbaş, “Ben şimdi stadın yerine itiraz ediyorum. Statlar küçük şehirlerde şehre uzak yapılırsa ölü bir yatırım oluyor. Bizim stadyumumuz şehrin içinde, altı da ticari alan olmalı.” Dedi.

‘BEN TALEP ETMEDEN ÖNCE

RÜZGAR ÖLÇÜMÜ YAPILMAMIŞ’

Vatandaşın şu anki proje yerine yapılacak stadyuma maç günü ulaşımının sorun yaratacağını dile getiren Erbaş, ikinci sebebi de rüzgar olarak açıkladı. Bakanlığa rüzgar ölçümü talebini kendisinin yaptığını açıklayan Erbaş “İnanamadım ben talep edene kadar o proje için yapan ölçümü yaptırılmamış olur mu böyle?” dedi. Bölgenin rüzgarlı olduğuna dikkat çeken Erbaş, stadyumun şehrin içine yapılması talebinin tekrarladı.

‘BAŞKAN IŞIK DA AYNI GÖRÜŞTE’

Stadyum yerine itirazını Gençlik Spor Bakanı, AK Parti Milletvekili İshak Gazel, Belediye Başkanı Alim Işık’a da ilettiğini açıklayan Erbaş, “Başkan Işık da benimle aynı görüşte. Biz MHP olarak stadyumun şehrin içinde yapılmasını istiyoruz. Âlim Hocam da benimle beraber.” İfadelerini kullandı.

Aynı yerine yapılacak bir stadyumun maliyeti 3’te 1’e düşüreceğini söyleyen Erbaş, “Bakın yapmadan itiraz ediyoruz. Yarın öbür gün oraya stadyum yapılır vatandaşlar şikâyetçi olursa tarihe not düşülsün” ifadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *