‘YENİ EVİM KAMPANYASI BAŞLIYOR’

391

Orta gelirlilere yönelik Yeni Evim kampanyası ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türk Milletine büyük bir müjde daha verdiğini belirten AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, taksitlerin gelirin yüzde 40’ını geçmeyeceği kampanyada ilk üç yıl taksitlerin Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın katkısıyla ödeneceğini duyurdu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, orta gelirliye yüzde 0,69 faizle ev sahibi olma imkanı tanıyacak Yeni Evim kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

‘BÜYÜK BİR MÜJDE’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Milletine büyük bir müjde daha verdiğini belirten Ceyda Çetin Erenler, “Yeni Evim kampanyası başlıyor!” ifadelerini kullandı.

Yeni konut kampanyasında 100 bin aile için 15 yıl vadeli, yüzde 0,69’dan başlayacak kredi faizi sunulacağını dile getiren Çetin Erenler, taksitlerin gelirin yüzde 40’ını geçmeyeceğini de dile getirdi.

İLK 3 YIL TAKSİTLERE ÖDEME DESTEĞİ

İlk 3 yıl taksitlerin bir kısmını Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın üstleneceğini belirten Çetin Erenler, kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat isteneceğine değindi.

Yeni Evim kampanyasına başvurular 16 Ocak’ta başlayacak.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *