ŞİMŞEK YİNE KAYIPLARDA 1-1

655

Belediye Kütahyaspor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Yomraspor ile karşı karşıya geldi. Ligin alt sıralarında ki rakibi karşısında pozisyon üretmekte zorlanan Belediye Kütahyaspor sahadan 1-1 eşitlikle ayrılarak 2 puan daha bıraktı

3. lig 1. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, ikinci yarının ilk maçına deplasmanda çıktı. Zorlu karşılaşmada Belediye Kütahyaspor’un yeni transferleri Timur Kosavalı ve Samet Eker ilk 11’de şans buldular.

POZİSYON ÜRETMEDİK

Belediye Kütahyaspor galibiyet parolası ile gittiği Yomraspor deplasmanında özellikle ilk yarıda büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Maça iki takımda dengeli başlarken, Belediye Kütahyaspor pozisyon üretmekte zorlandı. İlk yarıda iki takımda gol yollarında etkisiz kalırken maçın 42’inci dakikasında Yomraspor bir penaltı vuruşundan yararlanamayınca herkes derin bir oh çekti. karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GOLLER GELDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takımda aynı kadrolarla çıkarken, vasat oyuna rağmen hamleler gelmedi. Maçın son dilimine kadar Belediye Kütahyaspor yine pozisyon üretmekte zorlanırken, Yomraspor 70’inci dakikada golü buldu ancak iptal edildi. Belediye Kütahyaspor ilk atağını 75’inci geliştirdi. Golün habercisi olan bu atağın ardından 78’inci dakikada Talha Mayhoş frikik golüyle takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Gol sonrası büyük sevinç yaşanırken, Belediye Kütahyaspor 90+3’üncü dakikada kalesinde golü gördü. Feyzullah Şahin attığı golle takımına beraberlik golünü getirirken, 90+8’de ise kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

İKİ PUAN BIRAKTIK

Belediye Kütahyaspor sezonun ilk maçında sahasında karşılaştığı rakibi ile Dumlupınar stadında 2-2 berabere kalmış ve yine kayıpla başlamıştı. İkinci yarının ilk maçında da berabere kalarak kayıp yaşayan Belediye Kütahyaspor’da takımın etkisiz kalması ve iki puan bırakılması kafalarda soru işaretleri bıraktı. Belediye Kütahyaspor hafta sonu Amasyaspor’u konuk edecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *