SOSYOLOGLAR VE AİLE DANIŞMANLARI DEPREMZEDELERLE BİR ARAYA GELDİ

363

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesindeki sosyolog ve aile danışmanları, Kütahya’ya gelen depremzedelerle birebir görüşerek depremin yaratmış olduğu olumsuz etkileri azaltmaya çalışıyor

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki sosyolog ve aile danışmanları, deprem bölgesinden Kütahya’ya gelen depremzedelere hizmet vermeye devam ediyor.

ETKİLER AZALTILMAYA ÇALIŞILIYOR

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve bölgedeki birçok ilde yıkıma neden olan depremler sonrasında Kütahya Belediyesi hem deprem bölgesi için hem de şehre gelen depremzedeler için seferber oldu. Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesindeki sosyolog ve aile danışmanları, deprem nedeniyle Kütahya’ya gelen depremzede ailelerle birebir gerçekleştirilen görüşmelerle depremin yaratmış olduğu olumsuz etkileri azaltmayı amaçlıyor.

DESTEKLER DEVAM EDECEK

Kütahya Belediyesi, Engelsiz Hayat Topluluğu ve Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclisi iş birliğiyle deprem bölgesinden şehrimize gelen 4-15 yaş arası çocuklara klinik psikolog ve psikologlar tarafından psikolojik destek sağlanacak. Ailelere ve çocuklara yönelik psikolojik destek hizmeti, düzenli olarak devam edecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *