‘DEPREMİN YARALARINI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ’

281

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Kütahya Ticaret Borsası ve Kütahya Esnaf ve Sanatkârları Odaları birliğini ziyaret eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “bundan önce yaşanan tüm afetlerin üstesinden tek vücut olarak geldik. Depremin yaralarını da hep birlikte saracağız” ifadelerini kullandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), Kütahya Ticaret Borsası (KUTBO) ve Kütahya Esnaf ve Sanatkârları Odaları birliğini ziyaret etti.

Ziyaretlere MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve tüm MHP teşkilatı katıldı.

Heyetin, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ile yönetimini ziyaretinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketiyle ilgili yapılan ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu

‘PROJEYE DESTEKLERİMİZİ İLETTİK’

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretlerinde, başlatmış oldukları “HATAY’a 1000 Adet Konteyner Kent” projelerinden dolayı teşekkür eden Milletvekili Ahmet Erbaş, “MHP teşkilatı olarak projeyi desteklediğimizi ilettik. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak Devletimiz öncülüğünde bundan önce yaşanan tüm afetlerin üstesinden tek vücut olarak geldik. Kahramanmaraş’ta meydana gelen 11 ilimizde büyük hasara neden olan depremin yaralarını da hep birlikte saracağız.” Dedi.

Heyet daha sonra Kütahya Ticaret Borsası ve Kütahya Esnaf ve Sanatkârları Odaları birliğini de ziyaret etti.

VEKİL ERBAŞ TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizde büyük hasara neden olan depremin ardından tüm üyeleri ile birlikte depremden zarar gören vatandaşlarımız için seferber olan Kütahya Ticaret Borsası (KUTBO) ve Kütahya Esnaf ve Sanatkârları Odaları birliğine teşekkürlerini ileten Milletvekili Ahmet Erbaş, “Yaralarımızı hep birlikte saracağız.” İfadelerini kullandı.

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, “Kütahya Ticaret Borsasında gerçekleştirilen faaliyetler ve projeler hakkında bilgi aktarımında bulunarak, “KÜTBO adına üzerimize düşen görevi yerine getirmek için çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Kütahya’daki tarım ve hayvancılık sektörü üzerine istişarelerin de yapıldığı ziyarette, arazi toplulaştırma ve coğrafi işaret tescilli ürünler ile ilgili yapılan çalışmalara da değinildi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *