‘BÜGÜNLERİ DE ATLATACAĞIZ’

276

Adıyaman’da depremzedelerle bir araya gelen AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, “Devletimiz, milletimizin yaralarını sarma konusunda bütün çalışmaları yapmakta ve planlamaktadır. Nice zorlukların üstesinden geldik, bugünleri de el ele, omuz omuza, gönül gönüle atlatacağız” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip üyesi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili İshak Gazel, depremin yıkıcı etkisinin görüldüğü Adıyaman’da yardım faaliyetlerini inceledi.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ile oyun alanında çocukların oyunlarına dahil olan Vekil Gazel, “Çocuklarımızın mutluluklarını paylaştık. Çocuklarımızın mutluluklarını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Siz hep gülün çocuklar, iyi ki varsınız.” Dedi.

Çadırkent’te vatandaşlarımızı ziyaret eden Gazel, “Nice zorlukların üstesinden geldik, bugünleri de el ele, omuz omuza, gönül gönüle atlatacağız.” İfadelerini kullandı.

KİMSESİZLER MEZARLIĞINI ZİYARET ETTİ

Adıyaman’da depremde vefat eden vatandaşların defnedildiği Adıyaman Mezarlığını Adıyaman Merkez Mezarlığını ve depremde bütün akrabalarını kaybetmiş kimsesizler mezarlığını ziyaret eden Gazel, hayatını kaybetmiş bütün vatandaşlara Allahtan rahmet sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı diledi, mekanları cennet olsun duasında bulundu.

Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (TOGEM-DER) ile Azerbaycanlı Kardeş Yardım Platformunun ortak çalışmayla yürüttüğü sosyal marketi yerinde inceleyen Gazel, emeği geçen herkese teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

‘BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’

Gelen yardımların taşınmasına yardım eden Milletvekili İshak Gazel, “Biz birlikte güçlüyüz birlikte güzeliz. Devletimiz, milletimizin yaralarını sarma konusunda bütün çalışmaları yapmakta ve planlamaktadır.” İfadelerini kullandı.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *