DEPREMZEDE KADINLAR İÇİN AMİGURUMİ KURSU AÇILDI

842

KYK Devlet Hatun Kız Öğrenci Yurdunda misafir edilen depremzedeleri ziyaret eden Kütahya Valisi Ali Çelik’in eşi Neziha Çelik, depremzede kadınlar için açılan oyuncak bebek Amigurumi yapımı kursuna da katıldı. Kursiyerler ile bir süre sohbet eden Çelik, talepleri de dinledi

Kütahya Valisi Ali Çelik’in eşi Neziha Çelik, deprem bölgelerinden gelerek Kütahya’da misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Kütahya KYK Devlet Hatun Kız Öğrenci Yurdunda misafir edilen depremzedeleri ziyaret eden Çelik, depremi yaşayan vatandaşlarla bir süre sohbet edip onların talep ve ihtiyaçlarını dinledi, yakınlarını kaybedenlere taziyelerini iletti, “geçmiş olsun” temennilerinde bulundu.

NEZİHA ÇELİK KURSA KATILDI

Öte yandan Kütahya KYK Devlet Hatun Kız Öğrenci Yurdunda misafir edilen depremzede kadınlar için Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde oyuncak bebek Amigurumi yapım kursu da açıldı.

Kursun dersine katılan Kütahya Valisi Ali Çelik’in eşi Neziha Çelik, kursiyerler tarafından yapılan birbirinden güzel ürünleri inceledi, usta öğretici ve kursiyerler ile bir süre sohbet etti ve taleplerini dinledi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *