‘CUMHURİYETİN 100. YILINI CUMHUR İTTİFAKI’NIN ZAFERİYLE TAÇLANDIRACAĞIZ’

433

MHP Seçim Bürosu açılında konuşan MHP Kütahya Milletvekili 1. Sıra Adayı Ahmet Erbaş, “Seçim 100 yılın seçimi. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını Cumhur İttifakı olarak seçim zaferiyle taçlandırmak istiyoruz. Biz siyaseti hasım olmak için değil hısım olmak için yapıyoruz.” Dedi

MHP SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seçim Bürosu Zafer Meydanı’ndaki binasında açıldı. Açılışa MHP Kütahya Milletvekili adayları Ahmet Erbaş, Murat Gül, Mehmet Dinç, Arzu Kurnaz, Ülkü Gökçen Kehribar, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, İlçe Başkanı Ayhan Toy, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Seçim Bürosunun kurdele kesiminin ardından MHP Kütahya Milletvekili 1. Sıra Adayı Ahmet Erbaş, seçim startını Kütahya’da Hayme Ana’da verdiklerini belirtti. Seçimin 100 yılın seçimi olduğunu belirten Erbaş, “Bu yıl aynı zamanda cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı. Biz bunu Cumhur İttifakı olarak seçim zaferiyle taçlandırmak istiyoruz. Cumhur İttifakı olarak düşüncemiz vatandaşlarımızın yeni bir maceraya atılmandan, bekamız, milli birlik ve beraberliğimiz ve yatırımlarımızın devamı, ülkemizin geleceği için bizleri desteklemeleri. Biz bunun için mücadele edeceğiz ama takdir vatandaşlarımızındır.” İfadelerini kullandı.

‘HASIM DEĞİL HISIM OLMAK

İÇİN SİYASET YAPIYORUZ’

Kütahya’da siyaset yapan, aday olan seçimlerde mücadele eden diğer tüm siyasi parti adaylarına başarılar dileyen Erbaş, “Kütahya sakin kadim bir şehir güzel bir seçim süreci geçireceğimize inanıyorum. Biz siyaseti hasım olmak için değil hısım olmak için yapıyoruz. Son 500 yılın en büyük felaketinin ardından memleketimizin bir daha bu felaketleri yaşamaması için önlemleri alacağız. Orada vefat eden vatandaşlarımıza saygımızdan ötürü şatafatlı büyük gösterişli ne müzikler ne açılışlar ne de benzer konvoylar Kütahya’da yapacağız.” Şeklinde konuştu.

Güçlü bir Cumhur İttifakı güçlü bir MHP için hazır olduklarını ifade eden MHP Kütahya Milletvekili 2. Sıra Adayı Murat Gül, halkın desteklerini beklediklerine vurgu yaptı. MHP Kütahya Milletvekili 3. Sıra Adayı Mehmet Dinç, “Çıktığımız bu yolda desteklerini esirgememenizi hepinizden diliyorum.”dedi.

MHP Kütahya milletvekili adayları daha sonra Sevgi Yolunda esnaf ziyaretinde buluştu. Vatandaşlarla bir araya geldi. Alandaki diğer siyasi parti stantlarına da seçimlerin hayırlı olmasını dileyen adaylara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. MHP heyeti daha sonra Bengisu Sosyal Tesislerindeki iftar yemeğine katıldı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *