HAFTANIN EN İYİ FUTBOLCULARI BELİRLENDİ: MAVİ LACİVERTLİ ÜÇ YILDIZ İLK 11’DE

300

3. Lig 1. Grupta 30. Haftanın en iyi ilk 11’i arasında Belediye Kütahyaspor’dan Talha Mayhoş, defansta Erdinç Çepoğlu ve M. Fatih Kunat yer aldı. Takımın yıldız isimlerinden Mayhoş, sezon çıktığı 30 maçta 10 gol 4 asist yaptı. Erdinç Çepoğlu ve Muhammed Fatih Kunat defanstaki hayati müdahaleleri ile dikkat çekiyor.

3. Lig 1. Grupta 30. Haftanın en iyi performans gösteren futbolcuları ile oluşturulan 11 futbolcusu belirlendi. Karma 11’de Belediye Kütahyaspor’dan üç yıldız isim de bulunuyor.

Şampiyonluk mücadelesinin kıran kırana geçtiğimiz 3. Lig 1. Gurupta 30. Hafta müsabakaları nefes kesen maçlara sahne olurken Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında Hacettepe’yi 2-1 mağlup etti.  Haftanın en iyi performans gösteren futbolcuları arasında orta sahada Belediye Kütahyaspor’dan Talha Mayhoş defansta Erdinç Çepoğlu ve Muhammed Fatih Kunat yer aldı.

MAYHOŞ 10 GOL 4 ASİST İLE OYNUYOR

Bu sezonun maestrosu, son haftalardaki son dakika golleri ile galibiyeti getiren Talha Mayhoş bu sezon çıktığı 30 maçta 10 gol 4 asist yaparak şampiyonluk için her şeyini vermeye devam ediyor.

Haftanın en iyi ilk 11’i arasında yer alan Mavi Lacivertli takımın başarılı oyuncusu Erdinç Çepoğlu ve Muhammed Fatih Kunat hayati müdahaleleri ile takımı sırtlıyor.  

İŞTE HAFTANIN EN İYİLERİ

Haftanın ilk 11’inde kalede Edirnespor’dan Yunus Emre Kırdal, defansta 19954 Kelkit Belediyespor’dan Hüseyin Yıldız, Belediye Kütahyaspor’dan Erdinç Çepoğlu, Belediye Kütahyaspor’dan M. Fatih Kunat, ortasahada Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.’den Ömer Önder, Belediye Kütahyaspor’dan Talha Mayhoş, Elazığspor’dan İsmet Şimşek, Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.’den Furkan Güneş, forvette ise Orduspor’dan Nevzat Bilen, Elazığspor’dan Tugay Keleş, Orduspor’dan Batuhan Er yer aldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *