‘EMİN ADIMLARLA SEÇİME İLERLİYORUZ’

215

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Bu seçim milli bir meseledir.” Dedi. Ziyaret ettikleri binlerce vatandaşın dualarıyla güçlü olduklarını ifade eden Önsay, “Bu güçle 14 Mayıs’a daha emin adımlarla ilerliyoruz.” Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve milletvekili adayları sahadaki seçim çalışmalarına devam ediyor.

‘BU SEÇİM MİLLİ BİR MESELEDİR’

Büyük seçime kısa bir süre kala mahalle saha çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Önsay, “Bu seçim milli bir meseledir. 14 Mayıs 2023 seçimlerine günler kala Kütahya Milletvekili adaylarımızla birlikte gece, gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Binlerce vatandaşımızın kapısını çaldık, kahve ikram ettik, selamlaştık. Mahalle, sokak, cadde demeden, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Aziz milletimizin gücü ve desteğiyle zafer yakındır.” İfadelerini kullandı.

‘SİZLERİN DUALARIYLA VARIZ’

Adaylarıyla birlikte mahalle ve saha çalışmalarının durmadan devam edeceğine değinen Önsay, “Sizlerin dualarıyla varız, sizlerin gayretleriyle birlikte güçlüyüz.” Dedi. Osmangazi, Yıldırım Beyazıt, 75.Yıl ve Maltepe Mahallelerinde de milletvekili adaylarıyla birlikte kapı kapı, sokak sokak gezdiklerine vurgulayan Önsay, “Bizlere gösterdiğiniz yoğun teveccüh karşısında minnettarız. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde sizlerin destek ve gücüyle milli mesele haline gelen bu seçim bizler için bayram olacak.” Şeklinde konuştu.

‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ’

Hemşeri buluşmalarına milletvekili adayları ile Okçu ve Güveçci Mahallesinde devam ettiklerini ifade eden Önsay, “Güçlü irade, Güçlü Millet. Kütahyalı hemşehrilerimizden aldığımız güçle 14 Mayıs’a daha emin adımlarla ilerliyoruz.” Dedi. Fatih ve 1453 Hilalkent Mahallesinde yaşayan vatandaşların kapılarını da çaldıklarını dile getiren Önsay, şu ifadelerini kullandı: “Bizlere yoğun teveccüh gösteren aziz hemşehrilerimizin dualarıyla güçlüyüz. Güçlü Millet, Güçlü Devlet anlayışımızla gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz.”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *