‘ASIL KÜTAHYA’NIN STAT İHTİYACI ACİL’

436

Eskişehir’e ikinci bir stadyum talebi üzerine konuşan Yeniden Refah Partisi 1. Sıra Kütahya Milletvekili Adayı Osman Gezgin, “Lakin Eskişehir’e daha yeni stat yapıldı. Bizim taraftarımız ise mevcut stada sığamıyor. Asıl Kütahya’nın en güzel şartlarda yeni bir stadyuma acilen ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi 1. Sıra Kütahya Milletvekili Adayı Osman Gezgin, Kütahya’nın stadyum ihtiyacının aciliyetini hatırlattı. Belediye Kütahyaspor’a duyduğu sevgiyle tanınan Yeniden Refah Partisi 1. Sıra Kütahya Milletvekili Adayı Osman Gezgin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Eskişehir Milletvekili Adayı Fatih Dönmez’in Eskişehir’e ikinci bir stadyum talebi üzerine açıklamalarda bulundu.

‘ESKİŞEHİR’E DAHA YENİ STAT YAPILDI’

Çevre illere yapılan icraatlarla da gurur duyduklarının altını çizen Gezgin, “Lakin Eskişehir’e daha yeni stat yapıldı. Kütahyamızın stadyumu ihtiyacı var.  Kütahya’mıza bir şeyleri istemek için illa bir bakan mı olması gerekiyor. Biz allah nasip kısmet ederse meclise girdiğimizde Kütahyamıza en güzel şartlarda bir stadyum istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

‘TARAFTARIMIZ STADA SIĞMIYOR’

Belediye Kütahyaspor’un Eskişehirspor ile oynadığı maçta stada taraftarının yalnızca üçte birinin girebildiğini vurgulayan Gezgin, “Taraftarımızın üçte ikisi stada sığamadı ve dışarda kaldı. Esas Kütahya’nın stadyuma ihtiyacı var. O yüzden biz bunu hükümetimizden ısrarla istiyoruz ve takipçisi olacağız.” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *