‘ARMAĞANINA SAHİP ÇIKTIKÇA MUTLUYUZ’

350

Kütahya Valiliği önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlayacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Dumlupınar Spor Salonu’nda yapılacak. Kütahya Valisi Ali Çelik, bu sene bayramın “mesele memleketse hep yaşımız 19, armağanına sahip çıktıkça mutluyuz” diyerek kutlanacağını vurguladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kütahya’da “Mesele Memleketse Hep Yaşımız 19”sloganıyla coşkuyla kutlanacak.

Bugün Kütahya Valiliği önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlayacak kutlamalar, Dumlupınar Spor Salonu’na taşınacak.

KUTLAMALARIN ADRESİ

DUMLUPINAR SPOR SALONU

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmaları yapılacak. Tüm hafta süren müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri verilecek. Şiilerin okunması, halk oyunları ekipleri ve sporcu gruplarının gösterileri ile devam edecek kutlamalar Tugay Bandosu konseri ile tamamlanacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenine Kütahyalıları davet eden Kütahya Valisi Ali Çelik, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının “mesele memleketse hep yaşımız 19, armağanına sahip çıktıkça mutluyuz” diyerek kutlanacağını vurguladı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *