SİYASİLER OYUNU KULLANDI

295

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oylarını kullanan siyasi partilerin Kütahya’daki il başkanları ve milletvekili adayları oylarını kullandıktan sonra; seçimlerin Kütahya ve Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu

Kütahya, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde sabahın ilk saatlerinden itibaren demokrasi bayramı yaşadı. 430 bin 180 kişinin oy kullanmak için sandığa giderken; Merkez İlçede 624 sandık kuruldu.

‘GÜVEN VE HUZURUN

DEVAMINI SAĞLAYACAK’

Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay eşi Azime Önsay ile birlikte oyunu Ticaret Borsası İlkokulu’nda kullandı. Seçimlerin Kütahya ve Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Önsay, “Vatandaşlık vazifemizi yerine getirdik. Sağlıklı ve güvenli bir şekilde seçim sürecini tamamlarız. Demokrasinin en önemli unsuru seçimler. Bu itibarla bizde AK Parti olarak tüm bu süreç içerisinde ortaya koyduklarımızı, yaptıklarımızı bundan sonra yapmayı planladıklarımızı halkımızla paylaşmak noktasında hareket ettik. Sonuç itibarıyla milletimizin takdiridir. Seçimler ülkemizin istikrarına istikametine, güven ve huzurunun devamına sebep olacak. ” dedi.

AK Parti Kütahya milletvekili adayı Adil Biçer, oyunu Halk Eğitim Merkezi’nde, İsmail Çağlar Bayırcı, Akşemsettin İmam Hatip Lisesi’nde, Esra Özbek Balcı Emine Arıoğul İlkokulu’nda, Mehmet Demir, Mesleki Eğitim Merkezi’nde, Mustafa Altuğ Atalay, Köy Hizmetleri İlkokulu’nda kullandı. Adaylar, seçimlerin Kütahya ve Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

YÜCE TÜRK MİLLETİNE HAYIRLI OLSUN

Oyunu Atatürk İlköğretim Okulunda kullanan MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, “Önce Ülkemize ve Milletimize sonra Partimize hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.

MHP Kütahya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ahmet Erbaş oyunu Cumhuriyet İlkokulunda kullandı. Demokrasinin gereği olarak oylarını kullandıklarını ifade eden Erbaş, “Yüce Türk Milletine hayırlı olsun.” Dedi.

‘MİLLETİMİZİN İRADESİYLE BAHARLAR GELECEK’

Oyunu kullandıktan sonra açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, “Seçmen olarak oyumuzu kullandık, halkın iradesinin sandığa yansıması ve seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Halkın iktidarını hep birlikte kuracağız.” Dedi. Aksaz Şahbaz, gün boyu okulları ziyaret etti.

CHP Kütahya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Fazıl Kasap, “Oyumuzu kullandık, hayırlı uğurlu olsun. İnanıyorum ki milletimizin iradesiyle baharlar gelecek. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.” Dedi. CHP listelerinden 2. Sıra Milletvekili Adayı olan Saadet Partili Ahmet Sunar, oyunu Akkent Atatürk İlkokulunda kullandı ve sonuçların Kütahya, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diledi.

‘HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLSUN’

İYİ Parti İl Başkanı Nurhan Sunel, “Oyumuzu kullandık. Görevlilere kolaylıklar diledik. Ülkemize, milletimize ve demokrasimize  hayırlı ve uğurlu olsun. Yolumuz ve bahtımız açık olsun. Büyük Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti devleti, sonsuza dek var olsun. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.” Şeklinde konuştu. İYİ Parti Milletvekili Adayı Orhan Özatik, oyunu kullandıktan sonra “Vatana millete hayırlı olsun. Her şey çok iyi, her şey çok güzel olsun” İYİ Parti Milletvekili Adayı Tansu Coşkun, “Haydi hayırlısı Allah vatanımıza milletimize en hayırlısını versin. Demokrasi kazansın” İfadelerini kullandı.

‘KAZANAN KÜTAHYA OLSUN’

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Mustafa Gökdere Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandıktan sonra seçim sonuçlarının vatana, millete ve Kütahya’ya hayırlar getirmesini diledi. Karaağaç köyü 1566 numaralı sandıkta oyunu kullanan BBP Kütahya Milletvekili Cüneyt Erol, seçimlerin hayırlara vesile olmasını kazananın Kütahya olmasını temenni etti.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *