BAŞKAN ÖNSAY 365 GÜNLÜK SÜRECİ ANLATTI ‘PEK ÇOK İLKE İMZA ATTIK’

346

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı görevine getirilmesi üzerinden bir yıl geçtiğini belirten Mustafa Önsay, bu süreçte Kütahya’ya hizmet noktasında pek çok çalışma gerçekleştirip şehirde teşkilatı sürekli aktif tuttuklarına değinerek “Pek çok ilklere imza attık” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay,  AK Parti Kütahya İl Başkanlığı görevinin üzerinden tam bir yıl geçtiğini hatırlatarak bir yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

‘TEŞKİLATIMIZI SÜREKLİ AKTİF TUTTUK’

Bu süreçte Kütahya’ya hizmet noktasında pek çok çalışma gerçekleştirip ilklere imza attıklarını belirten Mustafa Önsay, “Tüm teşkilatımızla birlikte gece gündüz, İl ilçe, mahalle köy demeden mücadelemizi sürdürdük çok çalıştık. Gerçekleştirdiğimiz 43 Günde Kütahya, Kütahya Yüzyılına Üyeyim gibi çalışmalarla, şehrimizde teşkilatımızı sürekli aktif tuttuk. “Kütahya Ak Partidir, Ak Parti Kütahyadır” sloganımızla şehrimizin her köşesinde, mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı gönüllere girdik. Kırılmış, darılmış, aranıp sorulmamış her gönüldaşımıza ulaşmaya gayret ettik.” Dedi.

‘KÜTAHYA’DA AK PARTİ RÜZGARI ESTİ’

300 den fazla köy ziyareti gerçekleştirdiklerini 12 ilçede onlarca İlçe programı ile Kütahya’da Ak Parti rüzgarı estirdiklerini vurgulayan Önsay, “Ülke tarihimizin en önemli seçimlerinden biri olan 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2. Tur seçimleri kampanya sürecinde TOGG otomobilimizi hemşehrilerimizle buluşturduk, Büyük traktör konvoyu gerçekleştirdik, Balık, ekmek etkinliğimizle vatandaşlarımızla buluştuk. Ak Parti’mizin ülke genelinde en yüksek oy oranları sıralamasında 10.il olduk. Bizlere bu günleri gösteren rabbimize hamd ediyoruz. Bize güvenen, dua eden, destek veren her bir hemşehrimize teşekkür ediyoruz. Teşekkürler Kütahya.” İfadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *