19.07 DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜNDE KÜFİDER’DEN COŞKULU KUTLAMA

351

19.07 Dünya Fenerbahçeliler Gününde düzenlenen görkemli kutlamada konuşan Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Başkanı Cem Çerkeş, “’19.07′, bizim için ‘iyi ki Fenerbahçe’ dediğimiz, adanmışlığın günüdür.” Şeklinde konuştu.

Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği (KÜFİDER) 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü büyük bir coşkuyla kutladı. Yoğun bir katılımla düzenlenen gecede Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Başkanı Cem Çerkeş, katılımcıları “hayatını sarı lacivert aşkla şekillendiren siz değerli üyelerimiz hoş geldiniz” diyerek selamladı.

Fenerbahçe sevgisini dünyanın dört bir yanında yaşayan her bir ferdin gücüyle, birlik olmanın ve bir arada olmanın en güzel örneğini dünden bugüne gösterdiklerini belirten Çerkeş, “Her fırsatta ‘iyi ki Fenerbahçe’ diyen büyük taraftarımızla, bir sevdanın başlangıç tarihi olan, yıllar geçtikçe artan bir sevginin, sadakatin en önemli kanıtı olan ‘19.07’, bizim için ‘iyi ki Fenerbahçe’ dediğimiz, adanmışlığın günüdür.” Şeklinde konuştu. 

‘İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİZ’

Bu adanmışlığa gönül veren, gönlü bu sevgiyle coşan tüm camianın, taraftarların ve Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği üyelerinin Dünya Fenerbahçeliler Gününü kutlayan Çerkeş, şu ifadeleri kullandı: “İyi ki Fenerbahçe var ve iyi ki Fenerbahçeliyiz ruhunu, 7’den 70’e, nesilden nesile, aileden evlatlarımıza taşıyacağımız; tarihiyle gurur yarınlarıyla umut dolacağımız nice Dünya Fenerbahçeliler Günlerine. Bugün bir kez daha gurur, umut ve sonsuz aidiyetle iyi ki Fenerbahçe, iyi ki Fenerbahçeliyiz.”

19.07’DE COŞKU ZİRVE YAPTI

Katılımcılara Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat’ın selamlarını da ileten Çerkeş, “19.07 Dünya Fenerbahçeliler Gününüzü kutluyor.” Dedi. Saatlar 19.07’yi gösterdiğinde ise kutlamadaki coşku zirve yaptı. Sarı Lacivert sloganları ile birlikte kutlama pastası kesildi.

Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Binasında bir odaya Süleyman Ölçer’in isminin verildiğini ifade eden Çerkeş, derneğe destekleri için Ölçer’e teşekkürlerini sunarak odanın adının bundan sonra onun adı ile anılacağını ifade etti. Duyduğu mutluluğu paylaşan Ölçer, Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Başkanı Cem Çerkeş ve üyelere teşekkürlerini sundu. İki isim karşılıklı hediye takdimimde bulundu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *