TÜRKİYE’NİN AYDINLIK YÜZÜ FİLENİN SULTANLARI

309

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımının başarısının her adımında alın teri olduğunu ifade eden Gürallar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, “Türkiye’nin aydınlık yüzü kızlarımızla ne kadar gurur duysak azdır!” dedi. Güral, sporcuların dünyada ses getiren muhteşem performanslarına da değindi

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımını 2023 FIVB Milletler Ligi’nin finalinde Çin’yenerek tarihinde ilk kez şampiyon oldu. Tüm Türkiye’ye gururu yaşatan başarının ardından çok sayıda isim Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı için kutlama mesajı yayınladı. Gürallar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral da Filenin Sultanları’nın tarihi başarısını sevinçle karşıladı.

Filenin Sultanları A Milli Voleybol Milli Takımının dünyanın 1 numarası olduğunu belirten Harika Güral, “Türkiye’nin aydınlık yüzü kızlarımızla ne kadar gurur duysak azdır!” dedi.

‘ŞAMPİYONLUĞUN HER

ADIMINDA ALIN TERİ VAR’

Dünya şampiyonluğunun büyük emekler, nice fedakarlıklar, aşk ile yapılan bir iş, her adımda alın teri , uykusuz geceler ve antrenmanlarla geçirilen bir hayat ile kazanıldığına dikkat çeken Güral, oyuncuların tüm dünyada dikkat çeken başarılarına da değindi.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımının 3 oyuncusunun Rüya Takım’da olduğunu vurgulayan Güral, “Zehra Güneş, Milletler Ligi’nde en iyi birinci orta oyuncu oldu. Gizem Örge, en iyi libero seçildi. En iyi pasör çaprazı ödülü ise Melissa Vargas’a verildi. Şampiyonluğa uzanan bu meşakkatli yolda emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *