‘CESARETLERİNİ BİR KEZ DAHA HAYRANLIKLA İZLEDİM’ VALİ ÇELİK’TEN DESTEK SÖZÜ

220

Domaniç ziyaretinde Domaniç Üretim ve İşletme Kadın Kooperatifini ziyaret eden Vali Çelik, kooperatifin mutfak bölümünün kurulması için destek sözü verdi. Kadınların emeklerini, cesaretlerini ve azimlerini bir kez daha hayranlıkla izlediğini dile getiren Vali Çelik, “Domaniç’in güçlü kadınlarını desteklemeye devam edeceğiz.”dedi

Kütahya Valisi Ali Çelik Domaniç’e giderek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Domaniç Kaymakamı Muhammed Furkan Okumuş’u ziyaret eden Vali Çelik, ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı. Vali Çelik, Domaniç ilçesindeki projelerin ilerlemesi ve tamamlanması için tüm paydaşların iş birliği içinde çalıştığını ve süreci yakından takip ettiğini söyledi.

KIŞA KADAR TAMAMLANACAK

Domaniç ilçe merkezinde yapılacak Gençlik Merkezi için belirlenen alanda incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi alan Vali Ali Çelik okul bölgesinde yapılacak Gençlik Merkezinin kış mevsimine kadar tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti. Vali Çelik, Domaniçli gençlerin keyifli ve eğitici zaman geçirecekleri bir ortama kavuşacağını söyledi.Domaniç Üretim ve İşletme Kadın Kooperatifin kuruluşundan itibaren her konuda destekçi olan Vali Ali Çelik, üyelerle bir araya gelerek projeleri ve ihtiyaçları dinledi.

‘VALİ ÇELİK’İN DESTEĞİ BİZE CESARET VERİYOR’

Kooperatif Başkanı Nazife Uslu, el emeğiyle üretilen yöresel ürünlerin satışının yapılabilmesi için üretim izni alınması konusunda Vali Çelik’ten destek istedi. Vali Çelik, kooperatifin mutfak bölümünün kurulması için destek sözü verdi. Mantar üretimiyle ilgili projelerini de destekleyen Vali Çelik, Kütahya Valiliği ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından projenin olgunlaştırılarak SOGEP kapsamında sunulması için gereken çalışmanın yapılacağını söyledi. Kooperatif Başkanı Nazife Uslu, Vali Çelik’in destekleri sayesinde başarı hikayelerine yeni bir başarı ekleyeceklerini ve yeni projeler için cesaretlendiklerini ifade etti.

‘DOMANİÇ’İN GÜÇLÜ KADINLARINI DESTEKLEMEYE DEVAM’

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Vali Çelik, “Domaniç Üretim ve İşletme Kadın Kooperatifi ziyaretimizde, kadınların emeklerini, cesaretlerini ve azimlerini bir kez daha hayranlıkla izledim. Onların ellerinden çıkan her ürün samimiyetin, sevginin ve azmin simgesi… Domaniç’in güçlü kadınlarını desteklemeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *