İKİ COĞRAFİ İŞARET DAHA YOLA ÇIKTI

323

KÜTBO Olağan Meclis Toplantısında konuşan KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, coğrafi işaret tescil süreci tamamlanan “Kütahya Kaz Tiridi” ve Avrupa Birliği Coğrafi İşaret tescil süreci devam eden “Kütahya Pazarlar Kirazı” hakkında bilgi verdi.

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Halit Topbaş başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla KÜTBO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu aylık faaliyet raporu ve mali verilerin haziruna aktarılmasının ardından KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Borsa Üyelerinin sorunlarına çözüm sunmak amacıyla gerçekleştirilen proje ve faaliyetler ve coğrafi işaret tescil süreci tamamlanan “Kütahya Kaz Tiridi” ve Avrupa Birliği Coğrafi İşaret tescil süreci devam eden “Kütahya Pazarlar Kirazı” hakkında bilgi aktarımında bulundu.

RAPOR İLETİLECEK

Başkan Gültekin, Borsamız Hububat İhtisas Komisyonu toplantısında sektörün sorunları ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği raporun,  Meclis toplantısı sonrası Borsamız üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek olan “Hububat Ürünleri Alım-Satım Yapan Üyelerle Genişletilmiş Sektör” Toplantısında görüşülerek ilgili makamlara iletileceğini belirtti.  

Güncel ve ekonomik konular üzerine istişarelerin de yapıldığı Kütahya Ticaret Borsası Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, görüş ve önerilerin sunulmasının ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *