‘YALNIZCA AKADEMİK BAŞARI YETMEZ’

104

Değerler Eğitimi Kapsamında “Pansiyonda Hasbihal” Konulu Aylık Değerlendirme Toplantısında konuşan Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğrencilerin sadece akademik başarılarının değil, aynı zamanda karakter ve ahlaki değerlerinin de geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul pansiyonlarında düzenlenen “Pansiyonda Hasbihal” adı ile gerçekleştirilen, değerler eğitimiyle ilgili aylık yapılan çalışmaların Mayıs ayı değerlendirme toplantısı İl Millî Eğitim Müdür Hasan Başyiğit’in başkanlığında, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hakan Gölpınar, Şube Müdürleri İrfan Kanık ile Rıdvan Acar ve İl Değerler Eğitimi Komisyonun katılımıyla Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda, pansiyonlarda kalan öğrencilerin ahlaki ve manevi değerlerinin güçlendirilmesi amacıyla yapılan çalışmalar ele alındı. Öğrencilerin disiplinli bir şekilde sosyal etkinliklere katılımının teşvik edilmesi ve ahlaki değerlerin öneminin vurgulanması üzerinde duruldu.

‘BU TÜR ETKİNLİKLER ÖNEMLİ’

Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğrencilerin sadece akademik başarılarının değil, aynı zamanda karakter ve ahlaki değerlerinin de geliştirilmesi gerektiğini belirterek bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı.

Kütahya çapında tüm pansiyonlu okulların çalışmalarını inceleyen Başyiğit, yapılan çalışmaların öğrencilerin ahlaki ve manevi değerlerinin güçlendirilmesi adına önemli adımlar atıldığını belirtti. Bu kapsamda emeği geçenlere teşekkür ederek kendilerini tebrik etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *