BAŞKAN DAMCI TAKIMIN SON DURUMUNU DEĞERLENDİRDİ ‘O SENE BU SENE OLACAK’

281

Dış transferde 12 futbolcu ile anlaştıklarını sözleşmesi devam eden 7 oyuncu ile takımın hemen hemen şekillendiğini belirten Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Damcı, 30 Temmuz’da başlayacak kampta ihtiyaç duyulursa 1 ya da iki transfer daha yapabileceklerini belirtti. Damcı, “O sene bu sene olacak.” dedi

Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Damcı, takımdaki son durum ve sezon hedeflerine dair önemli açıklamalarda bulundu. 19 Haziran’da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulun ardından başkanlığına teveccüh gösteren delegelere ve taraftara çok teşekkür eden Damcı, “Akabinde görev paylaşımı yaptık. İlk olarak Kütahya’mızın formasını giyen çok değerli kardeşimiz Kütahyalı futbolcumuz spor adamı Efrahim Alkın’ı sportif direktörlük görevine getirdik.” İfadelerini kullandı. Liglerin tecrübeli hocası Yusuf Tokuş ve ekibi ile anlaştıklarını ifade eden Damcı, daha sonra transfer heyetinin çalışmalara başladığını belirtti.

‘1-2 TRANSFER DAHA YAPABİLİRİZ’

Geçen yıldan sözleşmesi devam eden futbolcuları olduğunu dile getiren Damcı, “Sözleşmesi biten oyuncularımız vardı. Sözleşmesi biten iki oyuncumuzla Bilal Şeflek ve Emrah Dağ ile önümüzdeki sezonda da birlikte olacağız. Geçen yıldan zaten sözleşmesi devam eden 7 oyuncumuzla bu yılda devam ediyoruz.” İfadelerini kullandı. Dış transfere ciddi bir çalışma ile başladıklarını belirten Damcı, bu ligleri bilen bu liglerin oyuncusu olan oynadığı takımlarda final oynamış,  play off oynamış tecrübeli oyuncularımızı ve hocalarımızın oyun stiline, oyun düzenine uygun oyuncularımızı arkadaşlarımız her anlamda hem teknik hem ahlaki yönden titizlikle araştırdılar.” Dedi. Damcı, Şu ana kadar 12 dış transfer gerçekleştirdiklerini açıklayan Damcı, hocalarımızın istekleri doğrultusunda 1-2 takviye daha yapabileceklerine dikkat çekti.

TAKIM 30 TEMMUZ’DA KAMPA GİRİYOR

15 Temmuz itibariyle takım toplandığını 16’sında ilk idmanına çıktığını ifade eden Damcı, “17 temmuzda değişik illerden bu takımda oynamak isteyen genç arkadaşlarımız ve ilimizin yeteneklerinin de talebi üzerine; teknik heyet ve alt yapı hocalarımızın katılımıyla seçme düzenledik. Oradan da oyuncuları ileriki tarihlerde inşallah takımımıza kazandıracağız.” Dedi. O günden bu yana çalışmaların günde çift idman ile devam ettiğinden bahseden Damcı, takımın 30 Temmuzda 12 günlük bir kampa gireceğini varsa eksiklerin kampta görüleceğini belirtti.

10 ağustosta kamptan dönen takımın 13 ağustosta tekrar sezon hazırlıklarına başlayacağını açıklayan Damcı, “9 ve 10 Eylül’de de sezon başlıyor. Hedefimiz her zaman olduğu gibi Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın hedefi olduğu üzere Belediye Kütahyaspor’umuzu üst liglere taşımak. Tüm taraftarımızındın destek bekliyoruz Fair Play ölçüsünde mücadele yağacağız.” Şeklinde konuştu.

SEZON AÇILIŞI ORGANİZASYONU YAPILACAK

Belediye Kütahyaspor’un grubunda her biri birbirinden güçlü 16 takım olduğunu vurgulayan Damcı, “Her maçı final havasında değerlendiriyoruz. Sizlerin desteği bizlerin gayreti ile inşallah bu sene o sene diyeceğiz. Takımımıza teknik heyetimize taraftarlarımıza güveniyoruz. Bir aile bir aidiyet ruh içerisinde inşallah bu sene arzuladığımız hedef olarak gördüğümüz 2 lige hep beraber bu takımı taşıyacağız. Sezon açılışı düzenlemeyi düşünüyoruz. Daha önce forma giymiş emektar oyuncularımız var teknik heyetimiz onlarla temasa geçecek onları da davet edeceğiz. Güzel bir şekilde sezona başlayacağız.” İfadelerini kullandı.

İSMAİL GÜL




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *