ŞİMŞEK, İSTANBUL’DA KAYBOLDU 2-1

353

Belediyen Kütahyaspor 3. Lig 3. Grupta deplasmanda İstanbul Silivrispor ile karşı karşıya geldi. Kötü bir oyun ortaya koyan ve rakibine çok sayıda pozisyon veren Belediye Kütahyaspor sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.

3. lig 3. Grupta Mücadele veren Belediye Kütahyaspor, İstanbul deplasmanında Silivrispor’a konuk oldu. Cumartesi günü oynanan zorlu karşılaşmaya Belediye Kütahyaspor değişikliklerle çıktı.

Belediye Kütahyaspor sahaya Taylan Arman, Eyüp Poyraz, Cihangir Çağlayan, Doğancan Kılıç, Ömer Memiş, Bilal Şeflek, Haktan Çakır, Melikcan Şahin, Halil İbrahim Pekşen, M. Burak Taşdemir, Can Muhammed Vural ile çıkarken  Silivrispor ise Kaan Atakan, Oğuz Yavuz, Mehmet Uslu, Kerim Bölük, Kallıoğlu, Mehmet Aydın, Arda Yumurtacı, Emre Eser, Tugay Keleş, Emre Demir, Halil Uysal ile mücadeleye başladı.

MAÇ GOLLE BAŞLADI

Belediye Kütahyaspor, Silivrispor karşısında kalesinde golü erken gördü. 7’inci dakikada penaltı vuruşu kazanan Silivrispor Tugay Keleş ile bunu gole çevirmeyi başardı ve 1-0 öne geçti. Golün şokunu çabuk üstünden atan Belediye Kütahyaspor, beraberlik için rakip kaleye gitti.

Sağ kanattan yapılan ortaya Can Muhammed Vural kafayı vurdu ve topu ağlara göndererek eşitliği sağladı.  Bu gole moral bulan Belediye Kütahyaspor ilk yarının son dakikalarında gole çok yaklaştı. Can Muhammed Vural’ın vuruşunda defans topu çizgiden çıkardı ve mutlak golü engelledi.

Maçta ilk yarı 1-1 sona erdi.

İKİNCİ YARI ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısı ise çekişmeli anlara sahne oldu. 56’ıncı dakikada Belediye Kütahayspor etkili gelirken sonuç almadı. 59’da bu kez Can Muhammed Vural ile önemli bir an yaşayan Belediye Kütahyaspor yine gollük dokunuşu yapamadı.

Dakikalar 65’i gösterdiğinde oyuncu değişiklikleri yapıldı. 10 numaralı forması ile M.Burak Taşdemir oyundan çıkarken yerine Arda Keser, Melik Can Şahin’in yerine Yekta Sönmez, Haktan Çakır’ın yerine ise Onur Civelek dahil oldu.

Karşılaşmanın son bölümünde rakip kalede pozisyon üretmekte zorlanan Belediye Kütahyaspor kalesinde ise golü gördü. Arda Yumurtacı’nın 84’üncü dakikada attığı gol ev sahibini öne geçirirken Kütahyaspor bir kez daha geriye düştü.

Maçın son bölümlerinde Kütahyaspor rakibine cevap veremeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

KÖTÜ FUTBOL DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz haftayı bay olduğu için maç yapmadan geçiren ve Silivri karşısında daha istekli bir oyun beklenen Belediye Kütahyaspor maçın büyük bir bölümünde yoklara oynadı. Top tutmakta zorlanan ve pas trafiğinde sıkıntılar yaşayan Belediye Kütahyaspor kötü futbolunu da mağlubiyetle ödemiş oldu.

Belediye Kütahyaspor geride kalan 5 maçta 2 mağlubiyet alarak ligde sıkıntılı bir dönem geçireceğinin de sinyallerini verdi.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *