‘ORTAK HAREKET ETMEK GEREK’

209

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Kütahya İl Başkanlığını ziyaret eden KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, “Kütahya’nın marka değerinin artması, Kütahya’ya daha fazla yatırımın çekilmesi, katma değerinin artırılması için çalışmalar yapılmalı ve Afyon-Kütahya-Manisa-Uşak havzasının ortak hareket etmesi gerekir.” Dedi.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanlığını ziyaret etti.

İl Başkanı Mustafa Önsay ve Yönetim Kurulu ile görüşen KUTSO heyeti, Kütahya ile ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi alarak, KUTSO’nun şehirdeki paydaşlarıyla iş birliği yaptığı faaliyetler, iş dünyası yararına sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi paylaştı.

‘KÜTAHYA’NIN MARKA DEĞERİNİ

ARTIRACAK ÇALIŞMALAR YAPILMALI’

Ziyarette, ildeki politika yapıcıların, siyasilerin ve iş insanlarının iş birliği ve görüş alış verişinde olması gerektiğini belirten Esin Güral Argat, “İldeki tüm paydaşlarla birlikte Kütahya’nın marka değerinin artması, Kütahya’ya daha fazla yatırımın çekilmesi, katma değerinin artırılması için çalışmalar yapılmalı ve Afyon-Kütahya-Manisa-Uşak havzasının ortak hareket etmesi gerekir.” dedi.İl Başkanı Mustafa Önsay, “Bu düşünceler bizim için çok değerli. Bu önümüzdeki dönem için müşterek bir şekilde çalışacağız.” dedi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, KUTSO bünyesinde açılan Kadın Girişimcilik Ofisi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *