BÖLÜCEK’TEKİ 500 DAİRELİK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNİN YÜZDE 60’I TAMAMLANDI

412

Kütahya’nın Osmangazi Mahallesinin dönüşümü için Bölücek Mahallesinde devam eden kentsel dönüşüm projesindeki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, inşaatın yüzde 60’ının tamamlandığını ve yüklenici firmanın yıl sonuna doğru projeyi tamamlamayı hedeflediğini söyledi.

‘TOPLU KONUT İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR’

Bölücek Mahallesindeki 500 dairelik kentsel dönüşüm projesinin yüzde 60’ının tamamlandı. Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alan Belediye Başkan Alim Işık, “Osmangazi Mahallemizin dönüşümü amacıyla Bölücek bölgesinde başlatmış olduğumuz toplu konut inşaatımız hızla devam ediyor. Şu anda yüzde 60’lar seviyesine gelmiş olup, inşallah yıl sonuna doğru tamamlamayı hedefliyor yüklenici firmamız. Kazasız, belasız bitirmeyi ve Osmangazi Mahallemizde buraya yerleşmeyi bekleyen vatandaşlarımıza hayırlısıyla teslim edilmesini Rabbim’den diliyorum.” Dedi.

‘YIL SONUNA DOĞRU PROJE TAMAMLANACAK’

İlk etapta 500 konut, cami, iş yerleri gibi sosyal donatıların projemiz çerçevesindeki imalatlarının devam ettiğine değinen Başkan Işık, “İnşallah buraya 500 hak sahibini yerleştirdikten sonra onların boşalttığı ikinci etaba da başlayıp bu dönüşümü Allah nasip ederse önümüzdeki süreçte tamamlamayı hedefliyoruz. Binalarımız depreme dayanıklı şekilde yapılıyor. Artık bundan sonra Kütahya’mızın öncelikli iki konusundan birisi kentsel dönüşüm diğeri de ulaşımın rahatlatılması için hem alternatif yolların şehrimize kazandırılması hem de diğer alternatif ulaşım araçlarıyla beraber şehirde yaşanan trafik sorununun çözümünü kolaylaştıracak yeni yolları ve diğer ulaşım araçlarını şehrimize kazandırmak olacak.” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *