FİLENİN GELECEKTEKİ SULTANLARI TURNUVAYA KATILDI

244

Kütahya Belediyespor Kulübü Minikler Voleybol Takımı, 600 sporcunun yer aldığı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ulusal Minikler ve Veteranlar Spor Şenliği Etkinliklerine katıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, Ulusal Minikler ve Veteranlar Spor Şenliği Etkinlikleri kapsamında davet üzerine Kütahya Belediyespor Kulübü Minikler Voleybol Takımı turnuvaya katıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen, “2 Eylül Eskişehir’in Kurtuluşu Ulusal Minikler ve Veteranlar Spor Şenliği” kapsamında hentbol, voleybol ile basketbol branşlarında takım sporcuları katılım sağladı.

600 SPORCU KATILDI

Kütahya Belediyespor Kulübü Minikler Voleybol Takımı Sporcuları, yaklaşık 600 sporcunun yer aldığı spor şenliğine katılım sağlayarak, grup maçlarında mücadele ettiler. Şenlik kapsamında sporculara Katılım Belgesi verildi.

Şenlik dönüşü sporcular Kütahya Belediyesi önünde, Türk Milli voleybol takımının Sırbistan ile oynadığı ve CEV Avrupa Şampiyonu olduğu final maçını Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile birlikte müsabakayı izledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *