VALİ IŞIN ZUCHEX’DE STANTLARI İNCELEDİ

248

Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya’dan çok sayıda markanın yer aldığı Zuchex Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda stantları ziyaret etti.

Bu yıl 33’üncüsü düzenlenen Zuchex Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda yer alan Güral Porselen’i ziyaret eden Vali Işın, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral’dan bilgiler aldı.  Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten İsmet Güral, Vali Işın’a destekleri için teşekkür etti.

LAV standını ziyaret ederek bilgiler alan Vali Musa Işın, fuar için başarılar diledi. ONVO’nun standını ziyaret eden Vali Işın, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atmaca’ya başarılar diledi.

Vali Işın,Keramika’yı ziyaret ederek Keramika Yönetim Kurulu Başkanı Necla Bayram ile Keramika Genel Müdürü Emin Yüce’den bilgi aldı.  Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Necla Bayram, Vali Işın’a destekleri için teşekkür etti.

Kütahya Porselen’i de ziyaret eden Vali Işın, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli’den bilgiler alan Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Güral Sürmeli, destekleri için teşekkür etti.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *