‘ÜLKEMİZİ ULUSLARARASI BİR ARENADA DAHA BAAŞRIYLA TEMSİL ETTİK’

855

GÜRAL PORSELEN KOLEKSİYONLARI ZUCHEX FUARI’NDA GÖZ KAMAŞTIRDI

Kaliteli porselenin öncüsü Güral Porselen, en yeni koleksiyonlarını Zuchex Fuarı’nda beğeniye sundu. Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, “Çevreye duyarlı, sürdürülebilir üretim anlayışımız, kaliteli porselenimiz ve fark yaratan tasarımlarımızla ülkemizi uluslararası bir arenada daha başarıyla temsil ettik.” Dedi.

Güral Porselen, 14 – 17 Eylül tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen, ev ve mutfak gereçleri endüstrisini tek bir çatı altında toplayan, sektöründe dünyanın en büyük uluslararası organizasyonu olan 33. Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda en yeni koleksiyonlarıyla dikkat çekti.

En yeni, en heyecan verici ürünleri ve yenilikleri sektör profesyonelleriyle buluşturan, Zuchex, Züccaciye Ev Eşyaları, Dekoratif Ürünler ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarında Modern tasarımları, çarpıcı renkleri ve kusursuz porselenleriyle öne çıkan ve her geçen yıl ihracattaki başarısını katlayan Güral Porselen de yeni koleksiyonlarını beğeniye sundu.

EN YENİ KOLEKSİYONLAR İLGİ ODAĞI OLDU

Geçtiğimiz yıl ev eşyaları endüstrisi için 1 milyar dolarlık iş hacminin gerçekleştirildiği fuarda, bu yıl da başarılı iş birliklerine imza atıldı. 150’nin üzerinde ülkeden katılım sağlayan 45 bin  satın almacı ve 1.200’den fazla markanın buluştuğu fuarda, Güral Porselen de, digibone serileri, bone ürünleri, kahve fincan setleri ve çeyiz takımı koleksiyonlarıyla fuarda göz doldurdu.

Modası hiç geçmeyen krem renkli porseleni eşsiz tasarımlarla buluşturan Güral Porselen’in, Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda sergilediği kahvaltı ve yemek takımlarının yeni koleksiyonları ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 

UZUN YILLAR KULLANIM KOLAYLIĞI

Modası hiç geçmeyen, yaldızlı, sade yemek takımları şıklığıyla göz doldururken kolay kullanım özelliği ile de öne çıktı. Yuvarlak kesim parçaları yoğun ilgi gören yaldızlı takımlar, sunumlarında şıklığın yanısıra pratikliğe de önem verenlerin ve uzun yıllar kullanım kolaylığı arayanların ilk tercihi oldu.

Fuarda rağbet gören bir diğer seri ise Bilbao yemek takımları oldu. Altın ve platin yaldızlı sade tasarımı, modern desenleri ve yenilikçi tarzını göz önüne seren Bilbao,  hem kahvaltı hem de yemek sofralarının modern bir temsilcisi olarak dikkat çekti. Ergonomik yapısı ile kullanımda kolaylık sağlayan Bilbao serisinin 30 parça yemek takımı ilk kez Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

CUMHURİYET’İN 100. YILINDA GÜRAL PORSELEN’DEN ANLAMLI KUTLAMA

İhracattaki başarısı ve yenilikçi ürünleriyle adından söz ettiren Güral Porselen, Cumhuriyet’in 100. Yılını anlamlı bir eserle kutladı. Güral Porselen’in birbirinden şık koleksiyonları üretilirken oluşan porselen bisküvi kırıkları ile oluşturulmuş Atatürk portresi, fuar katılımcıları ve sektör paydaşları tarafından takdir topladı.

Tamamı Güral Porselen ve Güral Seramik ürünlerinden bisküvi kırıkları ile oluşturulan, 2.20 cm x 1.20 cm ölçülerindeki portre, ileri dönüşüm projesi olarak da ziyaretçilerin beğenisini topladı.

‘HEDEFİMİZ İHRACATIMIZI KATLAMAK’

Sektörel fuarlara katılımın önemini vurgulayan Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral; şu ifadeleri kullandı: “Katma değerli ihracat yapmak ve başarılarımızı her geçen yıl katlayarak devam ettirmek en büyük hedeflerimizden biri. Bu hedef doğrultusunda, ülke ekonomimize katkıda bulunmak ve uluslararası ticarette söz sahibi olabilmek için daima yenilikleri takip etmek, yeni iş ortaklıkları kurabilmek için çalışıyoruz.

‘FARKLI KITALARDAN PEK ÇOK FİRMADAN TALEP GÖRDÜK’

Türkiye’nin, sektöründe ihracat şampiyonlukları olan lider markası olarak, bu yıl da Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda yer aldık. Çevreye duyarlı, sürdürülebilir üretim anlayışımız, kaliteli porselenimiz ve fark yaratan tasarımlarımızla ülkemizi uluslararası bir arenada daha başarıyla temsil ettik. Farklı kıtalardan pek çok ülkeden satın almacı firma tarafından talep gördük. Bu ilgiyle karşılaşmak bizleri daha çok motive ediyor. Kaliteli üretimin yanı sıra ürettiğimiz ürünleri yurt dışından satın alma profesyonelleriyle buluşturabilmek de önem taşıyor. Bu sebeple uluslararası fuarları, yeni ticari iş birlikleri gerçekleştirmek ve ihracatımızı geliştirmek adına önemsiyoruz.”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *