2. GELENEKSEL TAVLA TURNUVASI DÜZENLENDİ ‘SADECE BİR MÜCADELE DEĞİL’

273

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarının renkli buluşması, 2. Geleneksel Tavla Turnuvası ile Kütahya iş dünyası tavlanın başına geçti. Dostluk, işbirliği ve rekabetin iç içe geçtiği turnuva hakkında konuşan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, “Bu turnuva, sadece bir mücadele değil. iş ilişkilerimizi güçlendirmek için fırsat” dedi.

MAÇLARDA BÜYÜK HEYECAN

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarının renkli buluşması, 2. Geleneksel Tavla Turnuvası ile başladı. İş dünyasının yoğun temposundan biraz uzaklaşarak dostluk ve rekabet dolu anlar yaşayan katılımcılar, turnuvanın ilk maçlarını büyük bir heyecanla gerçekleştirdi.

Etkinliğin önemine vurgu yapan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, “Bugün burada iş dünyasının farklı sektörlerinden gelen dostlarımızı bir araya getirerek, iş dünyasının rutininden sıyrılıp dostluk ve rekabeti bir arada yaşatmak istedik. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz bu turnuva, sadece bir mücadele değil. Hem güzel anılar biriktiriyoruz hem de iş ilişkilerimizi güçlendiriyoruz. Bu tarz etkinlikler, Sanayi Bölgesi yatırımcılarımızın bir araya gelmesi ve sosyal bağların güçlenmesi açısından da büyük bir anlam taşıyor.” ifadelerine yer verdi.

İŞ DÜNYASI TAVLANIN BAŞINA GEÇTİ

Turnuvanın dostluk ve iş ilişkilerinin güçlenmesi için büyük bir fırsat sunduğuna değinen Eskioğlu, “Aynı zamanda keyifli anların yaşanmasına da vesile oldu organizasyonda tavlaların başına geçen katılımcılar, hem rekabetin tadını çıkardı hem de sektörler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Turnuva boyunca dostluk, işbirliği ve rekabetin iç içe geçtiği anlar yaşanmaya devam edecek. Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde ikincisi düzenlenen etkinlik, iş dünyası temsilcilerine işin yanı sıra sosyal etkileşim için de bir platform sunuyor.” Dedi.

İSMAİL GÜL




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *