ŞİMŞEK BERABERLİĞİ ZOR KURTARDI 2-2

304

Belediye Kütahyaspor deplasmanda 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2 eşitlikle ayrıldı. Belediye Kütahyaspor’un gollerini Feyyaz ve Haktan Çakır kaydetti.

3.lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, deplasmanda Ağrıspor ile karşı karşıya geldi.Belediye Kütahyaspor, Ağrı 1970 karşılaşmasına kalede Serkan Demirkol, defansta İsmet Benli, Eyüp Poyraz, Samet Cantürk ve Doğancan Kılıç, orta sahada Yekta Sönmez, Arda Keser, Bilal Şeflek, kanatlarda Halil İbrahim Pekşen ve Onur Civelek, ileri uçta ise Muhammed Can Vural ilk 11’i ile çıktı.

İLK YARIDA TEK GOL GELDİ
Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi ile başlarken takımlar gol için zaman zaman etkili pozisyonlar üretse de sonuç alamadı. Belediye Kütahyaspor ilk yarıda rakip kalede pozisyon üretmekte zorlanırken gol ev sahibi ekipten geldi. 44’üncü dakikada gelişen atakta Ağrı ekibi Osman Yıldırım ile golü bularak 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

MAÇIN İKİNCİ YARISINDA 3 GOL KAYDEDİLDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında Ağrıspor’un ikinci golü geldi ve skor 2-0 oldu. 2-0’dan sonra Feyyaz ve Burak’ı oyuna alan teknik direktör Yusuf Tokuş, santrafor Can’ı ve Onur Civelek’i kenara aldı.
54.Dakikada sağdan Halil İbrahim Pekşen’in ortasını Burak indirdi ve Feyyaz tamamladı fark bire indi.2-1
Beraberlik için büyük çaba gösteren Belediye Kütahyaspor 88’inci dakikada eşitliği yakaladı. Günün başarılı ismi Halil İbrahim Pekşen’in ortasına Haktan Çakır golü atmayı başardı. Son dakikalara galibiyet için umutlu giren Belediye Kütahyaspor aradığı golü bulamayınca maç 2-2 eşitlikle sona erdi.
BELEDİYE KÜTAHYASPOR PUANINI 4’E ÇIKARDI
Belediye Kütahyaspor Ağrı deplasmanında aldığı 2-2 beraberliğin ardından ligde puanını 4’e çıkardı. Oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Belediye Kütahyaspor’da futbol olarak oynanan oyun tatmin etmezken özellikle son vuruşlar ve pozisyona girme açısından sorunlar olduğu görüldü.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *